Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $65567.68
-0.66%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2667.47
-0.68%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $29.28
-2.89%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $600.4
-1.27%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

LayerZero, 85 Milyon ZRO Tokenini Airdrop ile Dağıtıyor

Clock
Paylaş
LayerZero, 85 Milyon ZRO Tokenini Airdrop ile Dağıtıyor

LayerZero Vakfı airdrop taleplerini duyurdu. Uygun katılımcılara toplamda 85 milyon ZRO tokeni dağıtılacak. Platformun yerel tokeni olan ZRO’nun sabit arzı 1 milyar olup, bunun %38.3’ü kullanıcılar, geliştiriciler ve topluluk üyelerine dağıtılacak.

728×90 muhabbit - LayerZero, 85 Milyon ZRO Tokenini Airdrop ile Dağıtıyor300x250 muhabbit - LayerZero, 85 Milyon ZRO Tokenini Airdrop ile Dağıtıyor

Airdrop Dağıtım Detayları

Dağıtımın ilk günü olan Perşembe günü gerçekleşecek. Toplam 1 milyar arzın %8.5’i, yani 85 milyon ZRO tokeni, uygun katılımcılar tarafından talep edilebilir olacak. Topluluk için ayrılan kalan tokenler, gelecekteki dağıtım programları ve ekosistem büyümesi için rezerve edilecek.

Token Dağıtım Planı

  • Gelecek Dağıtımlar: Toplam ZRO arzının %15.3’ü, gelecekteki Snapshot’lar ve Teklif İstekleri (RFP) gibi yöntemlerle kullanıcılar, protokoller, altyapı geliştiricileri ve topluluk üyelerine doğrudan dağıtım için ayrıldı.
  • Stratejik Ortaklar ve Temel Katkıcılar: Token arzının %32.2’si stratejik ortaklara ve %25.5’i temel katkıcılara dağıtılacak. Bu dağıtımlar üç yıllık bir vesting süresine tabi olacak. İlk yıl kilitli kalacak ve sonraki iki yıl boyunca aylık olarak açılacak.
  • Geri Satın Alınan Tokenler: LayerZero ayrıca 40 milyon ZRO tokenini geri satın aldığını belirtti. Bunların ise topluluk bütçesine taahhüt edildiğini belirtti.

Airdrop Uygunluğu ve Zorlukları

LayerZero Labs CEO’su Bryan Pellegrino, dün yaptığı açıklamada airdrop talepleri için toplamda 1.28 milyon cüzdanın uygun olduğunu belirtti. Aynı zamanda LayerZero protokolüyle etkileşime giren altı milyonun üzerinde cüzdan adresi bulunuyor.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar