Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63147.75
-0.09%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2569.8
0.68%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $27.65
0.04%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $586.9
3.29%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Bitcoin Trader’ından Almanya’ya Mesaj: “Vergiler Soygundur”

Clock
Paylaş
Bitcoin Trader’ından Almanya’ya Mesaj: “Vergiler Soygundur”

Bir Bitcoin trader’ı, Almanya hükümetine “vergiler soygundur” mesajı içeren bir zincir üstü yazı gönderdi. Bu Almanya’nın son varlık satışlarının ardından gerçekleşti.

Almanya’nın kripto varlıklarını merkezi borsalara taşıması ve satması, Bitcoin kullanıcıları arasında tepki çekti. Bu satışlar, piyasa üzerinde baskı oluşturdu ve Bitcoin fiyatında düşüşe yol açtı. Arkham Intelligence’ın tespitlerine göre bir Bitcoin trader’ı Alman hükümetinin cüzdanına “Vergiler soygundur GM” mesajını iletti.

728×90 muhabbit - Bitcoin Trader'ından Almanya'ya Mesaj: "Vergiler Soygundur"300x250 muhabbit - Bitcoin Trader'ından Almanya'ya Mesaj: "Vergiler Soygundur"

Almanya, elindeki BTC’nin %50’sinden fazlasını satarak Bitstamp, Coinbase ve Kraken’a transfer etti. TRON’un kurucusu Justin Sun, bu BTC’leri satın almayı teklif etti.

Boğalar Fiyat Artışı Bekliyor

Kripto kullanıcıları, uzun vadede piyasa toparlanması konusunda iyimser. Bitcoin, son 24 saatte %2.1 artışla 57.784 dolara yükseldi. Analistler, enflasyonun düşmesi ve faiz indirimlerinin piyasayı canlandırmasını bekliyor. Coingape

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar