Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63622.01
5.16%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2483.19
6.40%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $26.5
12.67%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $569.7
4.23%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

BlackRock IBIT ETF’si Üç Haftalık Net Çıkışlardan Sonra İlk Girişlerini Sağladı!

Clock
Paylaş
BlackRock IBIT ETF’si Üç Haftalık Net Çıkışlardan Sonra İlk Girişlerini Sağladı!

BlackRock’un IBIT ETF’si, Pazartesi günü üç haftadır süren net çıkışların ardından net girişlerini gördü. Ve toplamda 15.8 milyon dolar değerinde yeni yatırım aldı. Bu önceki üç haftalık dönemin 11 gün boyunca herhangi bir giriş almaması ve 29 Ağustos ve 9 Eylül tarihlerinde iki gün net çıkış yaşamasının ardından gelen önemli bir toparlanma.

728×90 muhabbit - BlackRock IBIT ETF’si Üç Haftalık Net Çıkışlardan Sonra İlk Girişlerini Sağladı!300x250 muhabbit - BlackRock IBIT ETF’si Üç Haftalık Net Çıkışlardan Sonra İlk Girişlerini Sağladı!

Bitcoin ETF’lerinde Yükseliş

Spot Bitcoin ETF’leri genel olarak Pazartesi günü toplamda 12.8 milyon dolar net giriş sağladı. BlackRock’un IBIT’i bu trendin öncüsü olurken, diğer spot Bitcoin ETF’leri de olumlu hareketler gösterdi. Fidelity’nin FBTC’si 5.1 milyon dolar, Franklin Templeton’ın EZBC’si 5 milyon dolar ve VanEck’in HODL’ı ise 4.9 milyon dolar değerinde giriş aldı.

Öte yandan spot Ethereum ETF’leri 9.4 milyon dolar değerinde günlük net çıkış yaşadı. Ayrıca Grayscale’in daha yüksek ücretli Bitcoin ETF’si GBTC, Pazartesi günü 20.8 milyon dolar net çıkış gördü. Bu durum 6.7 milyon dolar net giriş yaşadığı Cuma gününün tersine oldu. Ancak Grayscale’in BTC mini ürünü 2.8 milyon dolar değerinde küçük bir net giriş sağladı.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar