Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63704.01
5.54%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2481.36
6.47%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $26.52
13.00%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $569.6
4.30%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BORSA

Binance, WazirX-Liminal anlaşmazlığıyla ilgili sessizliğini bozdu!

Clock
Paylaş
Binance, WazirX-Liminal anlaşmazlığıyla ilgili sessizliğini bozdu!

Binance, Hindistan merkezli kripto borsası WazirX’in yaşadığı 233 milyon dolarlık siber saldırıyla ilgili iddialara karşı sessizliğini bozarak, WazirX ile herhangi bir bağlantısı olmadığını vurguladı. Ayrıca WazirX’in sorumlu davranarak zararı karşılaması gerektiğini söyledi.

728×90 muhabbit - Binance, WazirX-Liminal anlaşmazlığıyla ilgili sessizliğini bozdu!300x250 muhabbit - Binance, WazirX-Liminal anlaşmazlığıyla ilgili sessizliğini bozdu!


Binance, 17 Eylül tarihli resmi açıklamasında WazirX ile herhangi bir ilişkisi olmadığını açıkça belirtti. Binance, WazirX’in operasyonlarından ve hack saldırısının sonuçlarından sorumlu olmadığını ifade etti. Buna ek olarak, Binance’in WazirX’i hiçbir zaman satın almadığını, kontrol etmediğini ve kullanıcı fonlarını elinde tutmadığını belirtti.

WazirX hack olayı ve gelişmeler


Temmuz ayında gerçekleşen saldırıda WazirX’in bir multisig cüzdanı hedef alındı. Cüzdanın altı imza sahibinden beşi WazirX ekibine, biri ise üçüncü taraf saklama çözüm sağlayıcısı olan Liminal’a aitti. WazirX, şu ana kadar saldırıdan kaynaklanan herhangi bir güvenlik açığını kabul etmedi. Ancak soruşturmalar sürüyor. Son raporlara göre hacker 10 bin ETH’yi coin karıştırıcı Tornado Cash’e taşımaya devam ediyor.

WazirX kullanıcıları fonlarını geri istiyor


WazirX, kullanıcı fonlarının %66’sını geri ödeme sürecini başlatmış durumda. Ancak kullanıcılar hala kalan %34’lük kısmın iadesi konusunda endişeli. Binance’in bu açıklaması borsa ile WazirX arasındaki anlaşmazlığı daha da derinleştirdi ve Hindistan kripto topluluğunda geniş çaplı tartışmalara neden olmuş durumda.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar