Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $65701.34
-0.27%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $2672.33
-1.01%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $29.33
-3.71%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $599.9
-1.43%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

Dogecoin fiyatı Elon Musk’ın Desteği ile yükseliyor!

Clock
Paylaş
Dogecoin fiyatı Elon Musk’ın Desteği ile yükseliyor!

Dogecoin (DOGE) fiyatı son bir haftada %16‘lık bir artış göstererek 0.12 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükselişin arkasında elbette Elon Musk’ın Dogecoin’e verdiği güçlü destek ve aktif siyasi katılımı var.

Musk’ın Donald Trump ile olan yakın ilişkisi ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar Dogecoin (DOGE) yatırımcıları arasında beklenti yarattı.

728×90 muhabbit - Dogecoin fiyatı Elon Musk'ın Desteği ile yükseliyor!300x250 muhabbit - Dogecoin fiyatı Elon Musk'ın Desteği ile yükseliyor!

Elon Musk ve Trump’ın Dogecoin’e etkisi

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, sosyal medya platformu X’deki bir paylaşımında D.O.G.E harfleri ve Shiba Inu köpeği ile birlikte Trump’ı gösteren bir görsel yayınladı. Bu paylaşım hem Dogecoin topluluğunun hem de kripto para yatırımcılarının aksiyon almasına neden oldu. Musk’ın bu paylaşımından sonra Dogecoin’in kısa sürede değer kazandı.

Elon Musk’ın siyasi arenada aktif rol alması ve Donald Trump’ın Musk’ı “ulusal maliyet azaltıcı” olarak atayacağını açıklaması, Dogecoin’in yükselişine katkı sağlayan diğer önemli unsurlar arasında yer alıyor. Trump, Michigan’daki bir mitingde Musk’ı kamu harcamalarını azaltmak için kilit bir figür olarak atayacağını belirtti.

Dogecoin fiyatı ve piyasa değeri

Dogecoin fiyatı CMC verilerine göre şu anda 0.1295 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bu fiyat son bir haftada %16.98‘lik bir artışa işaret ediyor. Dogecoin’in piyasa değeri yaklaşık 18.57 milyar dolar ve piyasa değeri açısından şu anda en büyük sekizinci kripto para.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar