Muhabbit

Avalanche (AVAX) Piyasa Değeri Olarak DOGE’yi Geçti!

Avalanche (AVAX), yaklaşık olarak 30 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı!

avalanche

avalanche

Avalanche (AVAX), piyasa değeri baz alındığında Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) geçti. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre şu anda 10’uncu sırada yer alıyor.

Yedi günlük devasa bir rallinin ardından Avalanche (AVAX), yaklaşık 30 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Hemen altında bulunan DOGE’nin piyasa değeri ise, 29.6 milyar dolarken, SHIB’in şu anki piyasa değeri 24.8 milyar dolar oldu.

Avalanche üzerinde geliştirilen projeler artık kripto para piyasası topluluğu tarafından daha yakından takip ediliyor. Yine aynı ağ üzerinde yapılan IDO’lar ise kullanıcılara güzel kârlar bıraktı.

Bir Türk projesi olan Roco Finance’in, Avalanche ağında dikkatleri üzerine çeken ve yatırımcısına güzel paralar kazandıran projelerden biri olduğu söylenebilir.

AVAX’ın şu an yaşadığı yükselişin bundan 5-6 ay önce SOL’ün yaşadığı yükselişe benzer olduğunu söyleyebiliriz. SOL’de ilk yükselmeye başladığında BTC düşerken yükselen nadir “coin”lerden biriydi. AVAX’ta aynısını geçtiğimiz hafta yaptı ve sürekli ATH’sini tazeledi.

AVAX 4 Saatlik Mum Grafiği

AVAX 150$’a iğne attıktan sonra, 130$ -140$ fiyatları arasında hareketlerine devam ediyor.

AVAX’ın yükselişi, akıllı sözleşme platformunun arkasındaki şirket olan Ava Labs’ın, Deloitte ile stratejik bir ortaklık gerçekleştirmesi de nedenler arasında sayılabilir.

Avalanche’taki Aktif Adres Sayıları

Avalanche’ın şu anda aylık 450.000 aktif cüzdan adresi var ve bu değer yaklaşık 3-4 ay önce 50.000’in altındaydı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version