Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 24.01.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Bugün inceleyeceğimiz coin Binance borsasının coini olan BNB yani Binance coin. Borsa token/coinleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de büyük bir rağbet görmekte. Açıkçası bu rağbeti de boşa çıkarmıyorlar ve yatırımcılarını pek üzmüyorlar. Uzun vadede baktığımızda bunun en güzel iki örneği BNB ve FTT (FTX borsasının coini).

Binance coin BNB fiyat grafiği 24.01.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğe ilk baktığınızda bearish yani negatif konuşacağımı dşünebilirsiniz ama durum biraz farklı. Bana göre fiyat biraz arafta kalmış gibi. Grafikteki wedge yapısına da birazdan geleceğim. İlk olarak grafikteki yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerimiz.

Grafikteki wedge yapısına gelecek olursak. Ben burada bir wedge yapısı olduğunu düşünmüyorum sadece oraya dikkat çekmek istedim. Wedge formasyonları biraz karmaşık formasyonlardır. En azından formasyonun asıl hali için 8-9 tane kural ve ölçüm gereklidir. Ancak buradaki yapıya ilk defa baktığımızda bile yapının şeklinin bozuk olduğunu görmekteyiz. Bu sebeplerden dolayı burada bir wedge yapısı olduğunu düşünmüyorum ve buna göre işlem açmayacağım.

Önceden belirttiğim gibi fiyat şu an arafta kalmış gibi. Yani şu an iki yöne hareket etmesi de olası bundan dolayı biraz izlemede kalmayı tercih ediyorum.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version