Muhabbit

Binance ETH Çekimleri İçin Diğer Borsalardan Çok Daha Fazla Komisyon İstiyor!

Kripto para borsası Binance, Ethereum çekim ücretleri dolayısıyla eleştirildi.

binance muhabbit

Binance US

Kripto para borsası Binance, Ethereum çekim ücretleri dolayısıyla eleştirildi.

Ethereum ağındaki çekimler için 0.008 ETH (11.8$) çekim ücreti talep eden Binance, bir Reddit kullanıcısı tarafından sert bir dille eleştirildi. Özellikle Binance Smart Chain tarafındaki hareketliliğin artması ile ETH çekim ücretlerinin daha da arttığına dikkat çeken kullanıcı, BSC üzerinde gerçekleşen ETH çekim işlemlerinin çok daha ucuz olduğunun altını çiziyor. Bildiğiniz üzere “WETH” benzeri şekilde Binance Smart Chain üzerinde de ETH varlıkları saklanabiliyor.

Kraken ve Gemini’ye göre yüzde 600 daha fazla çekim ücreti talep eden Binance’in bu politikasının BSC ağını kullanmaya itme ile ilgili bir politika olara yorumlayan Reddit yazarı, Ethereum tarafında işlem maliyetlerinin yüksek olduğunun farkında olduğunu ancak diğer borsaların bir noktada daha makul çekim ücreti politikası uyguladığını açıkladı.

Bildiğiniz üzere Ethereum ağındaki işlem yoğunluğu sebebiyle gerek ETH transferleri gerek ERC-20 token transferleri oldukça yüksek maliyet oluşturuyor. Bu noktada borsaların politikalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bazı borsalar çekimler için ücret talep etmezken, bazı borsalar ise oldukça yüksek çekim ücretleri talep ediyor. Kimi borsa direkt olarak ağdaki işlem ücretini kullanıcıya yansıtırken, kimi borsa ise sabit bir işlem ücreti sunmayı tercih ediyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version