Muhabbit

Bir Haftada 347 Milyon $’lık Bitcoin Çekildi!

Son 7 gün içerisinde borsalara toplamda 2.9 milyar $ değerinde Bitcoin yatırıldı. Borsalardan çekilen Bitcoin’ler ise 3.3 milyar $ değerinde.

bitcoin

Son bir hafta içerisinde borsalara yapılan giriş ve çıkışların sonunda toplamda 347 milyon $’lık Bitcoin (BTC) daha borsalardan ayrılmış durumda.

Glassnode verilerine göre son 7 gün içerisinde borsalara toplamda 2.9 milyar $ değerinde Bitcoin yatırıldı. Borsalardan çekilen Bitcoin’ler ise 3.3 milyar $ değerinde.

Tether USD (USDT) tarafında da benzer bir durum söz konusu. 1.5 milyar $’lık USDT yatırma işleminin yanında, 1.7 milyar $’lık çıkış sonucunda borsalardan 189 milyon $’lık bir fon çıkmış bulunuyor.

Dün sizlere borsa cüzdanlarının son 6 ayın en düşük seyivesine geldiğini duyurmuştuk. Bugün gelen verilen de bu sürecin devam ettiğini gösteriyor.

0.1 BTC ve Üzeri Cüzdanlar Artmaya Devam Ediyor

Sadece 15 gün içerisinde 16.000 adet gibi önemli bir artış yaşayan cüzdanlar, uzun dönem için oldukça önemli bir veri olarak karşımıza çıkmakta. Küçük miktarlarda alım yapıp uzun dönem tutma eğiliminde olma olasılığı yüksek olan bu cüzdanlar, Bitcoin’de uzun dönemde “bullish” olmak için olduk önemli bir indikatör.

An itibariyle 0.1 BTC ve üzeri cüzdanların sayısı 3.033.093 adet. Bu cüzdanlara yatırım yapmış kişiler ise bugünkü fiyat ile en az 985 $’lık bir yatırım yapmış olmalı. Cüzdanların hepsinde 0.1 BTC olduğunu farz edersek, cüzdanlarda tutulan toplam değer yaklaşık 3 milyar $ seviyelerine ulaşıyor.

 

Son Yazılar

Exit mobile version