Muhabbit

BitTorrent Ödeme Seçeneklerini Altıladı!

Kısa süre önce TRON’un CEO’su Justin Sun tarafından alınan BitTorent, ödeme seçeneği olarak Binance’ın USD Stablecoin’i BUSD’yi ekledi.

BitTorrent

Kısa süre önce TRON’un CEO’su Justin Sun ile eski çalışanlar arasındaki dava ile gündeme gelen BitTorent, ödeme seçeneği olarak Binance’ın USD Stablecoin’i BUSD’yi ekledi.

TRON çatısı altında faaliyet gösteren dosya paylaşım hizmeti BitTorrent, geçtiğimiz aylarda TRON CEO’su Justin Sun hakkındaki ayrımcılık, zorbalık gibi psikolojik ve fiziksel şiddet iddiasıyla açılan dava ile gündeme gelmişti. Bütün bu iddialara ve açılan davalara rağmen gelişimine devam eden BitTorrent, özellikle token’ı ile ilgi odağı olmuştu. Yoğun ilgili fırsat bilen Binance, 2019 yılının başında BitTorrent Token ile Giveaway bile düzenlemişti. 

Dün (09.07.2020) TRON’un adıyla yapılan bir açıklamaya göre, BitTorrent ve µTorrent’in profesyonel sürümü µTorrent Classic Pro kullanıcıları torrent’leri Binance’ın kendi stablecoin’i BUSD ile satın alabilecek. Ayrıca Binance’ın kendi kripto para birimi BNB ile de satın alımlarını yapabilecek.

BUSD eklenmesiyle birlikte BitTorrent’in kripto para ödeme seçenekleri altı oldu. Bunlar; Binance’ın coin’i BNB ve stablecoin’i BUSD, BitTorrent’in coin’i BTT, OKEx’in coin’i OCB, TRON yani TRX ve Bitcoin (BTC).

Bu entegrasyonla beraber BitTorrent ve µTorrent üzerinde öde3me seçeneği oalrak yer alan ERC-20 BNB token’ı, daha hızlı ve daha kolay kullanılabilen BNB (BEP2) ile değiştirildi.

Açıklama bu entegrasyon ile bitmiyor. BitTorrent’te Pro içerikleri kripto para ile satın alanlara %25 indirim vaat ediliyor.

Binance’dan Samuel Lim, BUSD token’ının New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (New York State Department of Financial Services/NYDFS) tarafından düzenlendiğini belirterek açıklama hakkında konuştu.

“µTorrent Classic Pro sürümünü satın almak için New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenmiş olan Binance Stablecoin’i BUSD’yi kullanıcılara sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. […] İstikrarıyşa küresel transferler için özel olarak geliştirilmiş BUSD gibi stablecoin’lerin yakın gelecekte sık kullanılan ödeme seçeneklerinden biri olacağını düşünüyoruz.”

 

Son Yazılar

Exit mobile version