Muhabbit

Buradan Altcoinlere Yatırım Yapılır mı? Stresten Uzak Durmak İçin Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar!

bitcoin düşecek mi

Ladies and Centilmenler, maalesef ki can kayıpları yaşadığımız, mal kayıpları yaşadığımız, tam halving bayramı yapacağımızı düşündüğümüz zamanda halving cehennemi yaşadığımız bir haftayı geride bıraktık.

Buradan Altcoinlere Yatırım Yapılır mı?

Bitcoin 60 bin dolar seviyelerinde ilerlerken nakiti olanların sorduğu bu sorunun tek bir cevabı yok. Tıpkı daha önce söylediğim gibi. Yatırım kişiye ve ihtiyaçlarına göre değişkenlik sağlar. Bugün alıp haziran ayında satmak istiyorsanız, bu riskli bir işlemdir. Piyasa elbet dönecek. Tıpkı çıkarken düzeltme gelecek gelmeli diye diye 73 bini gördüğümüz gibi. Düşüşte de buradan dönecek dönecek diye diye beklemediğimiz noktaları görebiliriz. Eğer iki ay için bir yatırım planınız varsa düşen trende girdik. 66800 üstünde haftalık kapanış olmadıkça da yükseliş trendine giriş beklemiyorum. Elinizde nakitiniz var ve yıl sonuna kadar ihtiyacınız yoksa buradan bir parça alım denememek ahmaklık olur.

Ama olası düşüşü hesaba katarak oraya da nakit ayırarak yapmak gerekir. Hala 50900 altında bir rakam beklemesem de dikkate almamız gereken husus Bitcoin Dominance olmalıdır. Dominance 54.2 altında haftalık kapanış yapmadıkça altcoin rallisi başladı diyemeyiz. Tepe noktam olan 57.2 seviyesinde değişiklik yok. 57.1’i gördük. Belki tekrar bir geri çekilme ile 57.2’ye kadar dominance çıkarılabilir. Ama dediğim gibi üstünde bir beklentim yok. 56-58 bin dolar seviyelerini görürsek sepetime son kez ekleme yapacağım. Bunu dışardaki diğer yatırımlardan bu tarafa aktardığım yatırımlar ile yapacağım.

Stresten Uzak Durmak İçin Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar!

Yatırımda en büyük düşmanımız stres ve kaygı bozukluğudur. Bunun önüne geçmek için şu adımlara dikkat etmek lazım.

Hayal satın almayın, yatırım yapın!!
Sizleri seviyorum ❤️

Son Yazılar

Exit mobile version