Muhabbit

ByBit, Rezerv Kanıtı İçin Merkle Ağacı Doğrulamasını Etkinleştirdi!

Kripto para borsası ByBit, kullanıcıların varlıklarını doğrudan doğrulamasına imkan tanıyan bir Rezerv Kanıtı sistem uygulamasını etkinleştirdi.

Kripto para borsası ByBit, kullanıcıların varlıklarını doğrudan doğrulamasına imkan tanıyan bir Rezerv Kanıtı sistemini etkinleştirdi. ByBit bu sistem ile birlikte, kullanıcıların varlıklarını hızlı şekilde doğrulanmasını sağlamak için Merkle Ağacı’nı kullanıma sokuyor.

Kripto para borsası ByBit yeni gelişmelerle kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. ByBit’in bu özel doğrulaması, Ethereum, Arbitrum, BNB Smart Chain, Optimism, Polygon, Avalanche ve TRON gibi çeşitli blok zincirlerindeki varlıklar için kullanılabilecek. ByBit aynı zamanda kullanıcıların varlık dengesini ve yüksek likiditesini korumak için düzenli olarak anlık görüntüler de alıcak. ByBit cüzdan sahipliği doğrulamasının nasıl yapılacağına ilişkin ayrıntılı kılavuzu da kullanıcılarıyla paylaştı.

İlginizi Çekebilir: Proof of Reserve (Rezerv Kanıtı) Nedir?

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou Likitide Doğrulaması Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu!

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

“Bybit’te, kripto para birimi endüstrisinde güven oluşturmak için şeffaflığın ve hesap verebilirliğin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Rezerv Kanıtı sistemimiz, amaca yönelik oluşturulmuş bir Merkle Ağacı kullanıyor. Kriptografik çözüm, zincirleme varlıklarımız ve yükümlülüklerimiz hakkında doğrulanabilir kanıtlar sağlayan kripto paralarda güvenilir bir model ortaya koyuyor ve kullanıcılarımıza fonlarının bizde güvende olduğuna dair güvence veriyor.”

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou

ByBit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamaların devamında şu ifadelerde bulundu:

“Proof of Reserves’in kripto borsaları tarafından genel olarak benimsenmesi, savunduğumuz teknolojiyi kullanarak güveni yeniden inşa etmek için bir araya geldiğimiz blockchain endüstrisi için olumlu bir gelişmedir.”

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version