Muhabbit

Coinbase, Ledger Entegrasyonunu Duyurdu! Bireysel Saklama Hizmetleri için Önemli Adım!

Platform tarafından yapılan açıklamada, 2021 yılının ilk çeyreğinde donanım cüzdanı çözümü Ledger ile entegrasyonun başlatılacağı açıklandı.

Coinbase

Coinbase NFT

Coinbase, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Platform tarafından yapılan açıklamada, 2021 yılının ilk çeyreğinde donanım cüzdanı çözümü Ledger ile entegrasyonun başlatılacağı açıklandı.

Açıklama Coinbase CEO’su Brian Armstrong tarafından yapılırken, bireysel saklama hizmetlerinin önemi vurgulandı.

Gelecek bireysel saklama yöntemlerinde olacak.

BRIAN ARMSTRONG

Bildiğiniz üzere Ledger, sunduğu donanım cüzdanları ve Ledger Live uygulaması ile kullanıcıların varlıklarını güvenli bir şekilde saklamasına imkan sunuyor. Kurumlardan bağımsız olarak kontrolün tamamen kişinin kendisinde bulunduğu donanım cüzdanları, uzun zamandır kullanılıyor.

İki Farklı Hizmet Sunuluyor

Coinbase halihazırda iki farklı aracılık hizmeti sunmakta. Coinbase Custody ile birlikte dijital varlık sahibi kurum ve kişilere hizmet sunan Coinbase, varlıkları kendi kontrolünde bulunduruyor.

Geçtiğimiz dönemde Bison Trails’ı satın alan şirket, Coinbase Cloud isimli yeni servisini duyurmuştu. Coinbase Custody’den farklı olarak varlıkları kendi kontrolünde bulundurmayan Cloud sistemi, kullanıcılara varlıklarını stake etmesi için bir aracılık hizmeti sunmakta.

Coinbase tarafından entegrasyon sağlanan bireysel saklama hizmetleri ve Coinbase CEO’sunun gelecek ile ilgili verdiği mesaj ile ilgili sizin yorumunuz nedir?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version