Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 24.10.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz (24.10.2020). COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Compound fiyat analizi ilk versiyon

Decentralized Finance veya daha tanınır ismiyle DeFi projeleri kripto piyasasında deyim yerindeyse bir fırtına gibi esmişlerdi. Bu DeFi projelerinden biri de Compound Token (COMP)’du. Hatta o zamanlar fiyatı Ethereum (ETH) ile yarışıyordu. Ancak DeFi’nin popüleritesini yitirmesinden COMP da payına düşeni aldı.

Compound Token COMP fiyat grafiği 24.10.2020. 60 dakikalık grafik veriler FTX borsasına aittir.

Geçtiğimiz haftaki yükselişler COMP’ta da kendini gösterdi. Fiyatı 93$ seviyesinden başlayarak 100$’ı aştı ve 107.5$ seviyesini gördü. Grafikte şuan için önemli destek ve direnç noktalarını gösterdim. Direnç noktasını test ettiğini görmekteyiz.

Yukarıda bahsettiğim yükselişi gerçekleştirirken ise bir trend oluşturduğunu görmekteyiz. Bu trendi fiyatın çok sayıda test etmiş durumda. Bunları belirttikten sonra beklentimi sunmak istiyorum. 16-19 Kasım tarihlerindeki çanak yapısını sol omuz olduğunu düşünüyorum. 19 Kasım’dan bugüne dek yapılan daha büyük çanak yapısını ise Baş olduğunu düşünüyorum. Evet grafikte bir Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonu oluştuğunu düşünmekteyim. Ancak benim beklentime göre henüz sağ omzun oluşmamış. Bahsettiğim trendi kırarsa fiyatın mavi bölgeye geleceğini düşünüyorum. Oradan alacağı tepki ile de TOBO formasyonunu tamamlamasını umuyorum. Beklentimin gerçekleşmesi için gereken ilk adım ise kırmızı bölge geçilmeden trendin kırılması. Trend kırıldığında COMP grafiğini daha yakından takip etmeye başlayacağım.


Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version