Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 29.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

compound fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound Token yani COMP grafiğini inceleyeceğim. Grafiğimizdeki düşen trend çizgisinin kırılması oldukça önemli bir gelişme. Bu nedenle güncel fiyat analizimizi detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

COMP Fiyat 29 Ekim 2022

51,97 dolar seviyesinde işlem gören COMP, 51 dolar seviyesinin üzerinde kalıcı olmaya çalışmakta.

COMP Grafik 29 Ekim 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 29.10.2022. 4 saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte, Binance borsasının COMP/USDT paritesini kullandım. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğin üzerinde destek, direnç ve düşen trend çizgisi bulunmakta. Fiyatın, düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

COMP Analiz 29 Ekim 2022

Her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Şu an 51 dolar seviyesinin üzerinde kalıcı olmaya çalışan COMP, yakından takip edilmeli. Düşen trend çizgisini kıran COMP grafiğinde yükseliş beklentim bulunmakta.

Alçalan tepe bölgeleri sayesinde oluşan düşen trend çizgisinin kırılmasıyla, fiyatın üzerindeki baskının azalması beklenir. Kırılım ile açılan pozisyonların zarar kesme seviyesi, trend çizgisinin altında olacaktır. Hedef olarak kullanılabilecek seviyeler ise direnç bölgeleridir. Direnç bölgelerinden kâr ve risk satışı yaparak takip etmek oldukça önemli.

COMP Yorum 29 Ekim 2022

51 dolar seviyesinin yakından takip edilmesi gerekmekte. Bu seviyenin üzerinde kalıcı olunduğu takdirde, direnç bölgelerine kadar yükseliş gerçekleşmesini bekliyorum.

Compound grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version