Muhabbit

Conflux 2021 Blockchain Konferansı’na Davet Edildi!

Conflux Network 2021 Blockchain Konferansı’nda!

Conflux

conflux muhabbit

Babit tarafından düzenlenen konferans, 25 Temmuz 2021’de gerçekleştirildi. DeFi, NFT ve kripto para sektörü gibi önemli konular ele alındı.

Conflux Network‘ün Ekosistem Lideri Cike ise, konferansın davetlileri arasında yerini buldu. Cike, “Public Chain ‘Red Sea’, the New Competition Stage for Infra-Ecosystem” isimli bir panel tartışmasında görüşlerini sundu.

Ayrıca konferansta, blockchain teknolojisi uygulamalarının bazı kritik yenilikleri hakkında da konuşmalar yapıldı. Uniswap tarafından temsil edilen DEX, Aave ve Compound tarafından temsil edilen borç verme/alma platformları, NFT’ler ve her türlü likidite madenciliği ana akım olma yolunda hızla ilerliyor.

Kripto Para Kullanımı Artıyor!

Konferansta, kripto para dostu ülkelerin de çoğalması kendine bir yer edindi. Bildiğiniz gibi Güney Amerika ülkeleri hızlı bir şekilde kripto paraları destekleyen bildiriler yayımlıyor. Bu sayede blockchain ve ekosistem gelişimi destekleniyor.

Bu konferans, dünyanın dört bir yanındaki blockchain meraklıları tarafından olumlu tepkiler gördü. Ayrıca konferans, yıllık Hangzhou Blockchain Haftası sırasında da devam edecek.

FTX’in kurucu ortağı ve CEO’su Sam Bankman-Fried, Aave’nin kurucusu Stani Kulechov, Compound’un kurucusu Robert Leshner ve MakerDAO Vakfı’nın başkanı Pan Chao’da konferansa katılacak isimler arasındaydı.

Son üç yılda, Dünya Blockchain Konferansı, Çin’de düzenlenen en büyük ve en yüksek standartlı konferanslardan biri haline geldi. 2021 yılında da büyümeye devam eden konferans, Blockchain alanına yeni vizyonlar getirmeye devam ediyor!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version