Muhabbit

Eski Domino’s Pizza Başkan Yardımcısı, FriesDAO’ya Danışman Olarak Katıldı!

Eskiden Domino’s Pizza Başkan Yardımcısı olan Kory Spiroff, fast food bayilikleri almaya çalışan bir DAO’ya danışmanlık yapıyor.

Dominos

Dominos

10 Şubat 2022 tarihinde FriesDAO, Domino’s Pizza’nın eski başkan yardımcısı Kory Spiroff’un DAO’ya danışman olarak katıldığını duyurdu.

Aralık 2021’de başlatılan Bill ‘Swo’ Lee ve Brett Beller tarafından kurulan FriesDAO, kripto para topluluğu tarafından yönetilen ve restoran franchise’larına katılmayı hedefleyen bir topluluk olarak tanımlanabilir. Merkeziyetsiz ve bağımsız bir kuruluş olan FriesDAO’nun yönetimi için Ethereum tabanlı FRIES tokenı kullanılıyor.

FriesDAO, topluluk hazinesi tarafından toplanan fonların fast food restoran markalarını satın almak ve işletmek için kullanıyor. Bununla birlikte sahip olduğu veya işlettiği bir restoran için işler iyi gitmiyorsa, DAO yönetimi bununla ilgili kararlar verebilir ve restoranın hem yönetim hem de mali açıdan iyileştirmeye çalışır.

Dominos Şubesi

FriesDAO’nun kurucularından Lee, konu ile ilgili şunlar söyledi:

Üyeler, mevcut mağazalarını satmak isteyen franchise’larla ve markaları geliştirme acenteleriyle görüşmelere başladı.

Lee, FriesDAO’nun özellikle yeniliğe açık olan tüm markalarla ortak olmak istediğini belirtti. Şu anda Lee, Subway, Burger King, Popeye’s ve tabii ki Domino’s Pizza gibi markaları DAO’ya katmak istiyor.

Dominos’ta Başlayan Serüven

1985’de çalışmaya başlayan Spiroff, Dominos’ta pizza teslimi için işe başladı. Çalıştıkça rütbesini yükselten Spiroff, 2008 yılında şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin başkan yardımcılığına kadar yükseldi. 2013 yılında Spiroff, Domino’s Pizza’nın Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Pakistan’daki franchise haklarını elinde bulunduran Alamar Foods Company’nin başına geçti.

Spiroff konu ile ilgili şunları söyledi:

FriesDAO’nun bir şeylerin peşinde olduğunu düşünüyorum. Çünkü restoran endüstrisinin canlı kalmak için sürekli olarak gelişmesi ve değişmesi gerekiyor.

Çalışma hayatım boyunca çoğu zaman önemli zorlukların üstesinden gelmek zorunda kaldım. Dünyanın her yerinde restoran işletmeleri kurmaya çalıştım. FriesDAO, bir sonraki sınırı, bir sonraki büyük evrimi keşfetmek için bir fırsat. Bunun bir parçası olmak istiyorum.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberi için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version