Muhabbit

Game of Thrones NFT Koleksiyonuyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Warner Bros. Discovery projelerinin kapsamını daha da geliştirerek ünlü bir markayı daha bünyesine kattı: Game of Thrones.

game of thrones nft

game of thrones nft

Hollywood NFT piyasasının öncü platformu Warner Bros. Discovery projelerinin kapsamını daha da geliştirerek ünlü bir markayı daha bünyesine kattı: Game of Thrones.

HBO ve HBO Max’in sahibi olan platform, Game of Thrones: Build Your Realm başlığı altında yeni bir NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurdu.

Söz konusu hamle, NFT platformlarının büyük fan gruplarına hitap ederek çeşitli markalara koleksiyon çıkarma girişimlerinin bir yenisi olarak yorumlandı.

Fanların desteğinden faydalanmayı amaçlayan NFT koleksiyonlarının ilki NBA Top Shot’tı. Devamında NFL ve bir dizi diğer spor ligi de kendi NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü. Warner Bros. Discovery de NFT’lere yabancı bir platform değil. Aksine, platform şimdiye dek Yüzüklerin Efendisi, DC Comics ve Looney Tunes gibi NFT koleksiyonlarıyla adından söz ettirmeyi başardı.

Game of Thrones Fanlarına Gün Doğdu

Warner Bros. Discovery’nin NFT Reklam Geliştirme Başkanı Josh Hackbarth, Game of Thrones koleksiyonunu şöyle duyurdu:

“Amacımız her zaman fanlarla birlikte onların sevdikleri hikayelere ve karakterlere daha yakın olmasını sağlayabilecek yeni imkanlar oluşturmak.”

İlginizi çekebilir: GameStop NFT Satış Platformuyla Kullanıcıların Karşısında!

Koleksiyonun Aralık 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Warner Bros. Discovery koleksiyon için dijital varlık Nifty ve token yaratıcısı Daz 3D ile iş birliğine gitti. Nifty’nin CEO’su ve Kurucu Ortağı Jeff Marsilio yaptığı bir açıklamada koleksiyonun “fanların seriyle şimdiye dek hiç kurmadıkları şekilde bir bağ kurmasını sağlayacağını” belirtti.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.


Son Yazılar

Exit mobile version