Muhabbit

Huobi Token HT Fiyat Analizi 04.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Huobi Token’ı inceliyoruz. Huobi Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

huobi token fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizimde Huobi borsasının tokeni olan HT’yi inceleyeceğim. Destek ve direnç bölgeleri yardımıyla inceleyeceğim HT grafiğini teknik açıdan değerlendireceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden HT fiyat analizimizi detaylı şekilde incelemeye başlayalım.

HT Fiyat 4 Nisan 2022

10 dolar seviyesini en son 20 Şubat 2022 tarihinde ziyaret eden Huobi Token, tekrar 10 dolar seviyesine yaklaşmakta. Şu anki değerine baktığımız zaman 9,59 dolar seviyesinde işlem görmekte.

HT Grafik 4 Nisan 2022

Huobi Token HT fiyat grafiği 04.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Huobi borsasından alınmıştır.

Huobi borsasının HT/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmaktadır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

HT Analiz 4 Nisan 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi mor alanlar yardımıyla takip edeceğiz. Nisan ayının başında 9,5 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkan Huobi Token, kırdığı direnç bölgesini destek bölgesi olarak kullanabilir. Bu nedenle HT grafiğini yakından takip etmek faydalı olacaktır.

9,5 dolar seviyesinin destek bölgesi olarak çalışması durumunda ilk direnç bölgemiz olan 10 dolar seviyesine kadar bir yükseliş görebilir. 10 dolar seviyesi oldukça önemli bir direnç bölgesi olarak karşımızda durmakta. Psikolojik direnç bölgesi özelliği taşıması nedeniyle bu seviyenin üzerine çıkılması HT grafiğine olumlu yansıyacaktır.

HT Yorum 4 Nisan 2022

Şu an destek bölgesinde işlem gören HT, umarım bu seviyeden tepki alabilir. Bu seviyeden işlem açmayı düşünenler yakın stop mesafesi ile direnç bölgesini hedef olarak kullanacaktır.

HT grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi, grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde HT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version