Muhabbit

Huobi Stablecoin Çözümleri İçin Yeni Ağ Desteğini Açıkladı!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, stablecoin çözümleri için yeni desteklerin platforma eklendiği duyuruldu.

Huobi

Huobi

Kripto para borsası Huobi, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, stablecoin çözümleri için yeni desteklerin platforma eklendiği duyuruldu.

Farklı stablecoin çözümleri için yeni ağ destekleri getirdiğini açıklayan Huobi, bu sayede farklı ağlar üzerinden stablecoin yatırma ve çekme işlemlerine destek verecek.

USDT tarafında ALGO ve SOL yatırma ve çekme seçeneklerini uygulamaya alan Huobi, halihazırda ERC-20 ve TRC-20 formatındaki yatırma ve çekme işlemlerini destekliyordu.

Yeni destek ile birlikte platform üzerinde 4 farklı yol ile USDT yatırma ve çekme işlemleri gerçekleştirilebilir durumda.

USDC için Üç Yeni Ağ

USDC tarafında üç yeni ağ desteği sunmaya başlayan Huobi, geçtiğimiz dönemde sadece ERC-20 formatını destekliyordu. Yeni destek ile birlikte ALGO, SOL ve TRC-20 formatında bulunan USDC’ler de platforma yatırılıp çekilebilecek.

True USD (TUSD) için de TRC-20 desteğini açıklayan kripto para borsası, ek olarak kendi stablecoin çözümü olan HUSD için de TRC-20 desteğini getirmiş durumda.

Birçok stablecoin için yenilikçi opsiyonları devreye alan Huobi, bu adımı ile daha esnek bir ekosistem ve daha düşük transfer ücretini kullanıcıları ile buluşturmayı hedefliyor.

Huobi borsası tarafından atılan stablecoin adımını siz nasıl yorumluyorsunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version