Muhabbit

Impossible Finance ilk Airdrop Etkinliğini Duyurdu!

Impossible Finance yeni etkinliğini duyurdu!

impossible finance

impossible finance

Impossibe Finance’in düzenlediği19/11/2021 tarihinden 01/12/2021 tarihine kadar sürecek bu etkinlikte, katılımcılara 325.000 xPOP tahsis edildi.

Elde ettiğimiz bilgilere göre kullanıcılar, xPOP’u iki farklı şekilde elde etmeye hak kazanacak.

  1. STAKEDROP: Impossible Launchpad aracılığıyla IDIA stake edere Popcorn StakeDrop’a katılabilirsiniz. Not: Bu adımda toplamda 300.000 xPOP dağıtılacak.
  2. EARNPOP: Şanslı çekilişe katılmak için Gleam üzerindeki görevleri tamamlayın. Not: Bu adımda toplamda 25.000 xPOP dağıtılacak.

STAKEDROP’a Nasıl Katılabilirim?

Kullanıcılar BSC cüzdanlarını bağlayarak ve KYC işlemlerini tamamlayarak katılım sağlayabilir. Bununla birlikte kullanıcılar, IDIA tokenlerini stake işlemine bırakmak durumunda.

STAKEDROP kısmında xPOP elde etmeye hak kazanan kullanıcılar, elde edeceklerin tokenların %50’sini ilk günden alacak. Geri kalan %50’lik xPOP ise, tam 6 ay sonra kullanıcılara tahsis edilecek.

EARNPOP’a Nasıl Katılabilirim?

Gleam üzerinden yapılan kayıtlar, rastgele bir şekilde değerlendirilecek. Kullanıcılar, e-posta ve Twitter üzerinden bilgilendirilecek. Katılımcılar, daha fazla Gleam görevini tamamlayarak ödül için daha fazla şans elde edebilirler.

İlginizi çekebilir: Impossible Finance Nedir?

POP Nedir?

POP, Popcorn ekosisteminin yerel tokenı olarak öne çıkıyor. Bu token, sahiplerine DAO özelliklerini kullanmalarına da olanak sağlıyor. POP token yatırımcıları, DAO oylamalarına katılmak için tokenlerini stake işlemine bırakabilir.

Impossible Finance’in bu etkinliği hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, buraya göz atabilirsiniz.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version