Muhabbit

Kraken Avustralya’da Hizmet Vermeye Başladı!

Kraken, operasyonunu genişleterek Avustralya’ya servis verecek!

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Kraken, hizmetlerini genişletiyor.

Kaliforniya merkezli firma, bu çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre Avustralya’nın Sydney kentinde faaliyete geçeceğini açıkladı. Bununla birlikte Kraken Avustralya dolarına destek vereceğini de bildirdi. Borsa ayrıca, Okso ve PayID gibi popüler ödeme yöntemleri ile ödeme kabul edeceğini bildirdi.

Bu gelişme ile birlikte, Kraken’de desteklenen itibari paraların sayısı 7’ye yükseldi. Borsa, ABD doları (USD), Kanada doları (CAD), İsviçre frangı (CHF), Euro (EUR), İngiliz sterlini (GBP) ve Japon yenini (JPY) desteklemekteydi.

Kraken Avustralya’nın genel müdürü Jonathan Miller, “Avustralyalı yatırımcıların bu denli kripto para birimlerine ilgi gösterdiği şu günlerde, Kraken’in Avustralya genişlemesini başlattığımız için çok mutluyuz.” dedi.

Kraken Avustralya kullanıcıları Avustralya doları karşılığında, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ve Tether (USDT) ticareti yapabilecek. Ayrıca ABD dışında kalan kullanıcılar ise Avustralya doları ile, USD, EUR ve JPY ticareti yapabilecek.

Jesse Powell tarafından 2011 yılında kurulan borsa, ABD’nin en büyük borsalarından biri durumunda. An itibariyle borsa, spot, OTC, marj ve endeks piyasalarda ticaret yapma olanağı sunuyor.

Geçtiğimiz Mart ayından bu yana Kraken, rekor sayıda kripto yatırımı alıyor. Bu durumla birlikte şirket müşteri talebini karşılayabilmek adına bünyesine 200 yeni çalışan kattı.

Kraken, Avustralya operasyonuna Bit Trade‘i satın alarak başladı. Bit Trade, Avustralya’da uzun süredir faaliyet gösteren bir kripto para birimi borsasıydı. 2020 senesinin sonlarında ise şirket, borsasında OTC platformu desteği sağlayabilmek adında Circle Trade’i satın almıştı.

Son Yazılar

Exit mobile version