Muhabbit

Kripto Para Borsalarının Web Trafiği Artışa Geçti!

Borsaların web trafiği, bir önceki aya göre artış gösterdi.

Borsalar Hacim web trafik

Borsalar Hacim web trafik

Küresel kripto para borsalarının web trafiği, genel olarak kripto para birimi fiyatlarının düşüş göstermesine rağmen, mart ayında, bir önceki aya göre artış yaşadı.

Veriler incelendiğinde, mart ayında gerçekleşen kripto para borsalarının web trafiğinde, 360 milyon ziyaret gerçekleştiği görülüyor. Bu miktar şubat ayına göre yaklaşık %6’lık bir artış anlamına geliyor. Her ne kadar mart ayında web trafiğinde artış yasansa da borsaların trafik açısından rekor kırdığı 2021 yılı mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinin neredeyse %50 altında yer alıyor.

Bunun yanında yayımlanan verilere göre, dev kripto para borsaları Coinbase ve Binance, şu anda dünyanın en çok ziyaret edilen web siteleri arasında yer alıyor. Mart ayında en çok ziyaret edilen kripto para borsası, toplam trafiğin %31,7’sini elinde tutan Binance olurken, onu %15,6 ile Coinbase ve %12,1 ile Bybit izledi.

Ayrıca veri analiz şirketi SimilarWeb tarafından yayımlanan verilere göre, Coinbase şu anda dünya çapında 777. sırada yer alırken, Binance ise 331. sırada yer alıyor. Dev şirket Amazon’un sahip olduğu Alexa’da ise Coinbase, küresel olarak 686. sırada yer alırken Binance ise 106. sırada kendisine yer buldu. 

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version