Muhabbit

Kripto Para Dostu Sygnum Bank, Metaverse Adımını Duyurdu!

Ethereum 2.0 stakingini sunan ilk banka olan Sygnum, şimdi de metaverse konusunda girişim başlatıyor.

metaverse

metaverse

Dünyanın ilk dijital varlık bankası olan Sygnum, kısa süre önce yaptığı açıklamada, eylül ayının sonunda metaverse platformu Decentraland‘da bir merkez açacağını duyurdu.

Açıklamada, yeni açılacak merkezde bir NFT galerisi ve etkinlik alanı bulunacağı belirtildi. Ayrıca bankanın web3 ürün yenilikleri platformda sergilenecek ve yatırımcılar için metaverse ekonomisine bir giriş noktası sağlanacak. Şirketin yeni girişiminin 27 Eylül 2022’de bir canlı yayın etkinliği ile resmi olarak halka açılacağı belirtildi.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Sygnum baş müşteri sorumlusu Martin Burgherr, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni metaverse merkezimiz, Sygnum’un Web3 yeniliklerini sergilemek ve yatırımcılara hızla büyüyen gelecek finansmanı ekonomisine güvenilir bir giriş noktası sağlamak için doğal bir yerdir.”

Bu Sygnum’un web3 alanına attığı ilk adım değil. Hatırlanacağı üzere şirket daha önce de açık blok zincirlerinde düzenlenmiş Ethereum stake etme gibi ürünler geliştirdi. Böylece bundan böyle müşteriler yılda yüzde 7’ye varan bir getiri elde etmek için mevcut cüzdanlarından Ethereum’u stake edebilme imkanı sağlamış oldu.

Bunun yanında Sygnum Bank 15 Haziran tarihinde yaptığı açıklama ile önde gelen merkezi olmayan finans (DeFi) tokenları Aave, Aragon, Curve, Maker, Synthetix, Uniswap ve 1inch Network için düzenlenmiş bankacılık hizmetlerini başlattığını duyurdu.

Aynı zamanda, yakın zamanda DeFi Kingdom’s Serendale için yeni blok zinciri ortağı olarak ortaya çıkan Güney Kore metaverse blok zinciri Klaytn’in yönetim konseyine katıldı.

Sygnum Hakkında

Sygnum, dünyanın ilk küresel erişime sahip dijital varlık bankasıdır. Sygnum Bank AG’nin İsviçre bankacılık lisansı ve Sygnum Pte Ltd’nin Singapur’daki sermaye piyasası hizmetleri (CMS) lisansı ile Sygnum, kurumsal ve özel nitelikli yatırımcılara, şirketlere, bankalara ve diğer finansal kurumlara tam bir güvenle dijital varlık ekonomisine yatırım yapma yetkisi vermektedir. İsviçre merkezli şirket, dünya çapında faaliyet göstermektedir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version