Muhabbit

Menkul Kıymet Tokenlarının Ticaret Hacmi Düşüşlerde!

Security Token’lar eskisi kadar popüler değil.

Menkul Kıymetler

Dört aylık muhteşem büyümenin ardından, Menkul Kıymet tokeni ticaret hacmi %60 oranında düştü.

Security Token Group’un raporlarına göre, sektör için aylık hacim kazançları, Mayıs ayından Ağustos’a kadar %113 ila %280 arasında değişti. Bu değişim, 998.000 $’dan 22 milyon $’a kadar yükselen rekor seviyeleri gördü.

Bu büyük artış, ticaret aktivitesinde yaşanan büyük düşüşe rağmen, Eylül ayının, 9.15 milyon $’dan fazla ticari aktivite ile menkul kıymet tokenları için rekor bir ay olduğunu göstermekte.

tZERO’nun alternatif ticaret sisteminde öz sermayeyi temsil eden TZROP tokenı, Ağustos ayındaki 11,8 milyon $’lık hacmin 5,3 milyon $’ını oluşturarak ticaret hacminin yarısına hakimdi.

TZROP, ay boyunca fiyat bazında %2 düşüş ile 7.26 $’dan 7.10 $’a geriledi. TZROP, 128 milyon $’lık piyasa değeri ile en popüler ikinci security tokendır. TZROP, CoinMarketCap’e göre, 80. sırada yer almakta.

İlginizi çekebilir: MuhabbitMarketCap

Şirketteki hisse senedi ve oy haklarını temsil eden Overstock’un OTSKO tokenı, geçen ay 9.6 milyon $’dan 3,6 milyon $’a geriledi. OSTKO ayrıca, 48 ve 65 $’lık bir işlem aralığı üzerinde işlem görmesine rağmen ayı %1,5 düşüş ile kapattı. OSTKO, 321 milyon $’lık hacim ile en büyük menkul kıymet tokenıdır ve bu durum OSTKO’yu genel olarak 50. sıradaki kripto varlığı olarak göstermekte.

Piyasa değerine göre en iyi 5 menkul kıymet tokenı. Kaynak: STOWMarket

Seyşeller merkezli MERJ Borsası’nda işlem gören üç şokenin eklenmesi sebebi ile, menkul kıymet tokenlerinin birleşik piyasa değeri Eylül ayında yaklaşık %4 artarak 528.6 milyon $’a yükseldi.

Son Yazılar

Exit mobile version