Muhabbit

MetaDerby Nisan Ayını DerbyTicket NFT Etkinlikleriyle Karşılıyor

MetaDerby kullanıcılarını Nisan ayında gerçekleşecek olan DerbyTicket NFT whitelist ve halka açık mining etkinliklerine dair bilgilendirdi.

metaderby

metaderby

MetaDerby kullanıcılarını 12-13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan DerbyTicket NFT whitelist ve halka açık mining etkinliklerine dair bilgilendirdi.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

MetaDerby, daha önce de belirtildiği üzere, oynadıkça kazandıran ve oynaması bedava olan bir platform olacak. Topluluk üyeleri, yarış atlarına, DerbyTicket NFT’leri aracılığıyla erken erişim imkanına sahip olacak. Böylece NFT sahiplerinin, tam ekipmanla donatılmış NFT atlarına ve MetaDerby oyununa erkenden erişme imkanı olacak.

12 Nisan 2022’de gerçekleşecek olan whitelist etkinliği için 200, 13 Nisan 2022’de halka açık gerçekleşecek olan etkinlik için ise 800 olmak üzere toplamda 1000 adet sınırlı sayıda DerbyTicket NFT’si AVAX blockchain’i üzerinde erişime açık olacak.

Whitelist etkinliğinin Türkiye saatiyle 16:00-18:00 arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Whitelist’te bulunmaya hak kazanmış tüm oyuncular, DerbyTicket NFT’lerini ücretsiz olarak “önceden” mint etme ayrıcalığına sahip olacak. Bu işlem karşılığında yalnızca cüzi oranda AVAX gas fee ödenmesi talep edilecek. Her cüzdan adresine 1 DerbyTicket NFT’si mint etme hakkı verilecek.

Ancak whitelist’te bulunan herkese otomatik olarak DerbyTicket erişimi sağlanmayacak. İlk gelen kapar mantığıyla işleyen bilet sistemine göre, zamanında sisteme giremeyen whitelist üyeleri DerbyTicket’a ayrıcalıklı erişme hakkını kaybedecekler.

MetaDerby

MetaDerby Metaverse’te At Yarışı Oynayarak Gelir Kazanma İmkanı Sunuyor

13 Nisan 2022 Çarşamba günü halka açık olarak gerçekleşecek etkinlik, Türkiye saatiyle 16:00’da başlayacak. DerbyTicket NFT’si başına 3 AVAX’a mal olacak olan etkinlikte, her cüzdan adresi maksimum 5 DerbyTicket NFT’si mint edebilecek.

Etkinliklere katılım ise oldukça kolay. İster whitelist etkinliğine, isterse de halka açık mint etme etkinliğe katılacak olan katılımcıların yapması gereken tek şey metaderby.com adresinden “Buy Now” (Satın Al) butonuna basarak AVAX C-chain cüzdanlarını bağlamak ve sonrasında da mint etmeye tıklamak. Katılımcıların tüm bu işlemlerde karşılanması gereken gas fee için cüzdanlarında bir miktar AVAX bulundurması bekleniyor.

MetaDerby oyna-kazan mantığına sahip ilk at yarışı metaverse oyunu olarak dikkat çekiyor. Katılımı bedava olan oyunda katılımcılar piyango çekilişlerine katılarak, hayvancılık yaparak, ticaretle, kendi NFT atlarını yarıştırarak, çiftliklerini inşa ederek ya da turnuvalar için at yarışı kursları düzenleyerek para kazanabiliyor. Tüm bu faaliyetlerde kullanıcılar bir yandan ödül, bir yandan da ücretlerden elde edilen gelirleri toplama imkanına sahip oluyor.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version