Muhabbit

MEXC ve Melos Gleam Metaverse Parti Etkinliğiyle Kullanıcıları Ödüle Boğacak

Melos Gleam ile güçlerini birleştiren MEXC Global metaverse parti etkinliği ile katılımcılara NFT ödülleri toplama fırsatı sunuyor.

mexc global

mexc global

Melos Gleam ile güçlerini birleştiren MEXC Global, metaverse parti etkinliği ile katılımcılara NFT ödülleri toplama fırsatı sunuyor.

İlginizi çekebilir: Blockchain Nedir?

20 Nisan 2022 tarihinde başlayacak olan etkinlikte katılımcılar, Melos Gleam aracılığıyla görevleri tamamlayarak, Melos X MEXC müzik NFT’lerine önden erişim hakkı kazanacak. Ödül olarak ise katılımcılar 10 dolar Futures Bonus elde edecek.

İlk gelenin kazançlı çıkacağı etkinlikte, ödüller yalnızca etkinlik linki üzerinden giriş yapan kullanıcılara dağıtılacak.

KYC dışından katılan ya da birden fazla kaynaktan giriş yapan kullanıcılar otomatik olarak diskalifiye olacak. Şüpheli işlemlerde bulunan hesaplar da benzer bir şekilde etkinlikten diskalifiye edilecek.

MEXC’in kurallarına göre Futures Bonus yalnızca yeni Futures kullanıcıları ya da daha önce hiç işlem gerçekleştirmemiş olan mevcut Futures kullanıcıları tarafından kazanılabiliyor. Ayrıca, her kullanıcı yalnızca bir kez Futures Bonus ödülü kazanabiliyor

MEXC Global

MEXC Global Nedir?

2018 senesinden beri aktif olarak hizmet gösteren merkezi borsa MEXC Global dünya genelinde 6 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Borsa, 70’den fazla ülkede ve 200’den fazla bölgede faaliyet gösteriyor.

MEXC Global diğer kripto para borsalarından yerelleştirilmiş dil desteği özelliği ile sıyrılıyor. Kullanıcılara ana dilde işlem gerçekleştirme imkanı sunan borsa, aynı zamanda saniyede 1.4 işlemi tamamlayabilen oldukça yüksek performanslı bir eşleme motoru ile çalışarak hız konusunda rakiplerini geride bırakıyor.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version