Muhabbit

MicroStrategy Bir Kez Daha Bitcoin Satın Aldı!

MicroStrategy satın alımlarına devam ediyor.

Capital

Yazılım şirketi MicroStrategy Pazar günü yaptığı açıklamada, yaklaşık 489 milyon $ nakit karşılığında 13.005 Bitcoin daha satın aldığını duyurdu.

MicroStrategy, Bitcoin başına ortalama fiyatının 37.617 $ olduğunu da bu açıklama belirtti. Bildiğiniz gibi Bitcoin’in fiyatı, son günlerde keskin bir düşüş gördü ve an itibarıyla 32.000 $ civarında geziniyor.

MicroStrategy’nin yeni alımı, şirketin geçen hafta tamamladığı 500 milyon $’lık tahvil satışını tamamlamasının hemen ardından geldi.

Nasdaq listesinde yer alan MicroStrategy, geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Bitcoin satın alıyor. O günden bu güne şirket, 105.085 adet Bitcoin’i kasasında barındırıyor.

Şirketin satın aldığı toplam Bitcoin’lerin ortalama fiyatı ise, 26.080 $ olarak hesaplandı. Bu rakamı dolar cinsinden hesaplamak gerekirse, Bu Bitcoin’ler MicroStrategy’e tamı tamına 2.75 milyar $’a mâl olmuş.

MicroStrategy’nin satın aldığı Bitcoin’ler ve ortalama alım fiyatı.

Bununla birlikte, bir MicroStrategy iştiraki olan MacroStrategy LLC ise bu Bitcoin’lerin 92.079’unu elinde tutuyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version