Huobi Bitcoin Son Fiyatı
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

MonoX Platform Hakkında Açıklamalar Yaptı!

Ayrıca MonoX, topluluğu ile kârlılık oranları hakkında bir blog gönderisi paylaştı.

Clock
MonoX Platform Hakkında Açıklamalar Yaptı!

20 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülen MonoX, o günden bu yana yoğun bir şekilde çalıştığını belirtiyor.

Ayrıca MonoX, topluluğu ile kârlılık oranları hakkında bir blog gönderisi paylaştı ve likidite sağlayıcılarına gelir paylaşımı yapılacağını duyurdu.

728×90 muhabbit - MonoX Platform Hakkında Açıklamalar Yaptı!300x250 muhabbit - MonoX Platform Hakkında Açıklamalar Yaptı!

MonoX Nasıl Gelir Sağlıyor?

MonoX, işlemlerden %0.3 oranında komisyon aldığını belirtti. Bunun yanı sıra protokol, vCASH üzerinden gelir elde ediyor. Platformun stablecoini olan vCASH ile tek taraflı likidite havuzu sunan protokol, havuzlarda vCASH biriktirdiğini belirtti.

Platform, üç farklı şekilde gelir sağladığını aktardı:

1. Otomatik Dengeleme Havuzu: Hizmet veren havuzlarda bulunan vCASH bakiyesi eksiye düştüğünde, bakiyeyi sıfırlamak adına havuzdaki borç kapatılır.
  2. vCASH Satışı: Yatırımcılar vCASH satın aldıklarında platform gelir elde eder.
  3. vCASH alımı: Yatırımcılar vCASH sattıklarında platform gelir elde eder.

Likidite Sağlayıcılarının Payı

Yakın bir zamanda hayatına başlayan proje, likidite sağlayıcılarına ödül dağıtmayı planlıyor. İlk başlarda likidite sağlayıcılığı rolünü üstlenen kişiler işlem ücretleri gelirlerinin %0.25’ini aldı.

Bunun devamında likidite sağlarıcıları vCASH gelirlerinin %10‘unu paylaşacak. Likidite sağlayıcılarının elde ettiği miktar ise, havuza yaptığı katkı ile orantılı olacak.

MonoX Nedir?

MonoX, birçok proje sahibinde kripto paralarını kolayca listeleyebilecekleri bir platform olan MonoSwap’ın geliştiricisidir. Platform, mevcut protokol modellerinin yaşadığı bazı sorunlara çözüm olmayı amaçlıyor. Platform, düşük işlem ücretleri, verimli işlem ve sermayesiz token lansmanı gibi öne çıkan unsurlarla DeFi alanında fark yaratmak istiyor.

MonoX hakkında daha fazla bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar