Muhabbit

Neutrino Protocol Moon Factor Güncellemesi Geldi!

Neutrino Protocol’e yeni bir güncelleme geldi!

neutrino protocol

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda duyurulan ve Neutrino Protocol için entegre edilecek önemli bir güncelleme olan Moon Factor aktif edildi.

Moon Factor kavramı, ilk olarak 2020 yılının Aralık ayında ortaya çıktı. Bu önerinin altında yatan temel, bağlama eğrisini geliştirerek, NSBT tokeninin tekrardan sermayelendirme etkisine katıda bulunmaktır.

Neutrino Protocol’ün Medium sayfasından edindiğimiz bilgilere göre, Moon Factor güncellemesi, başarılı bir şekilde protokole entegre edilmiş durumda. Neutrino’nun duyurusuna göre bu güncelleme ile beraber, NSBT tokenlerinin maksimum arzı azaltıldı, NSBT fiyatlandırma formülü iyileştirildi ve “auction” sözleşmesine uygulanan bazı değişiklikler gerçekleştirildi.

29 Aralık tarihinde Neutrino Protocol üzerinde başlatılan bir topluluk oylamasına göre, NSBT token sahiplerinin çoğunluğu mevcut toplam arz +1 milyon token seçeceğine oy vererek mümkün olan maksimum token arzını sınırlamıştı. Bu durum ile beraber, ihraç edilen NSBT tokenlerinin miktarı 1.835.639 adet olarak kayıtlara geçti. Şu anda NSBT’nin maksimum arzı ise 2.835.639 adet olarak görünmekte.

Bu güncellemenin aktif edilmesi ile beraber, USDN stablecoinlerinin istikrarında bir artış görülmesi beklenmekte. Dolayısıyla bu durum, ulusal para birimleri ile desteklenen USDN tabanlı stablecoinlerin ve DeFo uzantılarının istikrarını arttıracaktır. Ayrıca güncelleme ile birlikte, akıllı sözleşmelerde de bir değişim söz konusu, auction kısmındaki sözleşmelerin bazı işlevleri uyumluluk düzeyini kaybettiği için belli başlı özellikler sözleşmelerden kaldırılmış durumda.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version