Muhabbit

NFT Kervanına Sevilen Karikatürist Uğur Gürsoy da katıldı!

Tüm karikatüristler NFT’lerin ne olduğunu bir an önce kavrayıp şu alana girseler de keyfimiz yerine gelsin diye beklerken popüler karikatür dergisi Uykusuz’un sevilen karikatüristi Uğur Gürsoy’dan sevenlerini mutlu edecek, çok eğlenceli bir hamle geldi.

uğur gürsoy kripto dedem

uykusuz nft

Uykusuz dergisinin sevilen karikatüristi Uğur Gürsoy’dan güzel bir haber var!

Tüm karikatüristler NFT‘lerin ne olduğunu bir an önce kavrayıp şu alana girseler de keyfimiz yerine gelsin diye beklerken popüler karikatür dergisi Uykusuz’un sevilen karikatüristi Uğur Gürsoy’dan sevenlerini mutlu edecek, çok eğlenceli bir hamle geldi.

Uğur Gürsoy, “CryptoGrandpa” isimli NFT koleksiyonunu sevenleriyle paylaştı. Uykusuz dergisi, bu heyecanlı haberi, attığı şu eğlenceli tweet ile paylaştı:

Açık artırma yöntemiyle satışa çıkan NFT’ler şimdiden ilgi görmeye başladı! Eğer siz de bu 16 “Kripto Dede”den birine sahip olmak istiyorsanız bu linke buyurun. Belki de yıllar sonra çok değerlenecek bir NFT’nin sahibi olmak üzeresiniz, kim bilir?

Bu sınırlı sayıdaki NFT’lere 3 farklı platformdan teklif verebiliyorsunuz: Gate.io, BSC ve Avalanche.

Uğur Gürsoy’un “Kripto Dedem” Adlı NFT Koleksiyonu

Şahsen, Avalanche üzerinden verdim teklifimi ve gayet kolaydı. Bağlı cüzdanınızda teklifinizi karşılayacak kadar AVAX olması yeterli.

Son Yazılar

Exit mobile version