Muhabbit

OCC Başkanı Kripto Paralar ile İlgili Açıklamalar Yaptı!

OCC Başkanı, yeni nesil ekonomik düzeni destekliyor!

OCC

Coinbase’in eski Baş Hukuk Görevlisi ve OCC Başkanı Brian Brooks, Twitter’dan takipçilerine kripto paralar ile ilgili açıklama yaptı.

Twitter’da fikirlerini paylaşan Brooks, konuya kendi düşünceleri ile giriş yaptı. Brooks’a göre hükümetlerin amacı, güvenli ve mutluluk veren bir şekilde düzenleyici çerçeveler oluşturmak. Yani ona göre, hükümet özgürlüğü kısıtlamamalı, aksine genişletmeli.

Bildiğiniz gibi bankalardan ve diğer şirketlerden, insanların istediği şeylere, yani taleplerine cevap vermesi beklenmektedir. Brooks’un paylaşımlarına göre, bazen kurumlar insanların fikirlerinin ve ekonomik seçimlerinin yanlış olduğunu düşünüp bu fikirleri bastırmaya çalışabilir.

Bu durumda merkezsizlik ön plana çıkıyor. Brooks’a göre, merkezsizlik, özgür internet ve özgür finansal güç, bazı kişilerin ve şirketlerin finansal çıkarlarını, asıl hedeflenen kitleye geri verebilir.

OCC Başkanı, ABD’nin bu konuda liderlik etmeye ve başarılı bir yol izleyeceğine dair olumlu izlenimlere sahip olduğunu söylüyor. Ancak mevcut düzende bunun oluşmayacağının da farkında. Brooks’a göre başarı, bugün korkutucu olan ancak yarın beklenen ve hatta gerekli olan fikirlerden gelecek.

Brooks’un örnekleri arasında kripto paralar, DeFi ürünleri ve stablecoinler mevcut.

DeFi konusunda açık bir şekilde konuşan Brooks, insanların DeFi ekosistemine şaibeli bir bakış açısıyla baktığının farkında. Ancak ona göre bankaların insanlara neler yapabilecekleri konusundaki kısıtlamalar dolayısıyla, DeFi’nin gerekli olduğunu savunuyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Stablecoin konusuna gelecek olursak, doların kan kaybetmeye başladığının farkında olduğunu ima eden Brooks, doların rekabetçi bir küresel para olarak kalmasını istediği için, stablecoinlerin gerekli olduğunu söylüyor.

Ayrıca, gözden kaçırdıysanız Conflux Network’ün ödüllü etkinliğine buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version