Muhabbit

Pyth Network, 7 Blok Zincir Şirketinden Altyapı Desteği Alacak!

Pyth Network altyapısını güçlendirmeye devam ediyor!

Syndica, Pyth Network’e altyapı desteği sunmak adına; P2P, Everstake, Figment, Triton, Coinbase Cloud ve Blockdaemon’ın bulunduğu gruba katıldı. Böylece Pyth Network 7 blok zinciri şirketinden yararlanarak altyapısını sağlamlaştıracak.

Bu katılım sayesinde Pyth Network, yayıncı faaliyetlerini ve ağdaki diğer katılımcıların hareketlerini desteklemek için altyapı platformlarından yararlanmış olacak.

Pyth Network İçin Altyapı Neden Çok Önemli?

Pyth Network’teki yayıncıların yüksek frekanslı güncellemeleri sürdürebilmesi adına özel bir altyapıya ihtiyacı var. Pyth Network yayıncıları, günde yaklaşık 10 milyon fiyat güncellemesi oluşturmak adına her gün 100 milyon Solana işlemi gerçekleştiriyor.

Bu güncellemeler; Alameda Research, Chicago Trading Company, CMS, CoinShares, Cumberland DRW, FTX, Galaxy Digital, Genesis Global Trading, Jane Street, IEX Cloud, Jump Trading, 3AC, Wintermute ve daha fazlası olmak üzere birinci taraf veri sağlayıcıları tarafından yayınlanmakta.

Çok sayıda yüksek vasıflı altyapı sağlayıcısından faydalanma nedeni ise Pyth Network’ün güvenilirliğini artırmak. Gerçekten de, Pyht yayıncılarının tümü tek bir node sağlayıcısı ile çalışırsa, bu durumdan kaynaklanan herhangi bir kusur, bütün ağı ve ona bağlı olan uygulamaları olumsuz etkiler. Günümüzde tek bir kusurlu altyapı sağlayıcısı ile kurulan bir sistem, bu hizmetleri alan tüm yayıncılar üzerinde bir domino etkisine sahiptir. 

Pyth Network’ün Veri Derneği Direktörü Mike Cahill, konu hakkında şunları söyledi;

“Daha fazla yayıncı ve geliştirici Pyth Network’ün ekosistemine giriyor. Bu katılımcıların güvenli ve basit bir şekilde çalışabilmelerinden emin olmak, bizim en büyük amaçlarımız arasında yer alıyor. Farklı protokoller arasında yer alan altyapı ortakları da Pyth’in genişleme stratejisinde yer alacaktır.”

Pyth Network’ün Altyapı Sağlayıcıları Kimlerdir?

Blockdaemon

Coinbase Cloud

Everstake

Everstake CEO’su Sergey Vasylchuk, konu hakkında şunları söyledi:

“Tamamen merkeziyetsiz, kendi kendini sürdüren bir veri pazarı yaratmanın ilk adımı, katılımcılara ağa katılmanın ne kadar kolay olduğunu göstermektir. Pyth, Solana’nın DeFi ekosisteminin büyümesine yardım etti ve şimdi sektördeki en iyi altyapı ortaklarının desteği ile, birinci taraf oraclelarını diğer blok zincirlerine getirecek.”

Pyth Network

Figment

P2P

Syndica

Syndica’nın kurucusu Ahmad Abbasi, konu hakkında şunları söyledi:

“Pyth Network, Solana ekosistemini destekliyor. Pyth’in Solana’daki varlığına yardımcı olduğumuz için memnuniyet duyuyoruz. Syndica, gelişmiş teknolojilerle birinci sınıf altyapı sağlayarak bu misyonu destekliyor.”

Triton One

Pyth Network Hakkında

Pyth Network, herkesin kullanması için geliştirilen özel bir oracle çözümüdür. Pyth, bağımsız yayıncılardan doğrudan zincir üstündeki verileri, merkeziyetsiz borsaları ve likidite protokollerini güçlendiren fiyat akışlarını toplar. Mart 2022 itibarıyla Pyth fiyat akışları ile yaklaşık 2 milyar $’lık bir değer güvence altına alınmış durumda.

Pyth Network’ün Twitter hesabını takip edin!

Pyth Network’ün Discord sunucusuna katılın!

Pyth Network’ün Telegram kanalına katılın!

Pyth Network’ün Türkçe Telegram kanalına katılın!

Daha fazlası için buraya tıklayın!

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version