Muhabbit

Raydium’dan 100 Bin Dolarlık RAY Airdrop’u!

Raydium, Binance listelenmesini kutluyor.

raydium ray token muhabbit

raydium ray token muhabbit

Solana ekosisteminin önde gelen AMM ve DeFi platformu Raydium, küresel kripto para borsası Binance’de SPL token desteğine sahip ilk proje olarak yerel token’ı RAY’in listelendiğini duyurmuştu.

SPL, Solana’nın yerel token standardıdır. Bu listelemeyle birlikte, büyük bir yeni kullanıcı tabanı RAY token’ına erişim sağlamanın yanı sıra SPL para yatırma ve para çekme şansına sahip oldu. SPL desteği ile Binance kullanıcıları, Solana’nın yüksek işlem hızlarını ve son derece düşük ücretleri deneyimlemek için basit bir yola sahip olacak ve RAY sahipleri Binance’de işlem yapabilecek.

Raydium’dan Kazandıran Airdrop!

Raydium, Solana ekosistemindeki likiditeyi kutlamak ve daha da artırmak için kullanıcıların bol bol RAY kazanabileceği bir etkinlik düzenliyor. Kullanıcıları Solana ekosistemine katılmaya teşvik etmek için yapılan etkinlikte 100 bin dolarlık Raydium (RAY) airdrop’u yapılması planlanıyor. Airdrop’un 19 Ağustos 2021 tarihinde Türkiye saati ile 15:00’da son bulması planlanıyor.

Raydium 100 bin dolarlık Airdrop

Kampanya, katılımcıları sosyal medyada projeleri duyurmaya ve Raydium’da ışık hızında bir alım satım yapmaya teşvik eden bir tavsiye programından yararlanacak. Katılımcılar, görevleri tamamlayarak airtdrop’tan çeşitli miktarlarda ödüller kazanabilir. Bununla birlikte katılımcılar tavsiye sıralamasında ilk 5’te yer alarak 2 bin dolara kadar RAY ödülü kazanmak için rekabet edebilir.

Airdrop bilgileri

Dual Yield Fusion Boost

Solana’nın en büyük ve en iyi projelerinin çoğu listelenmeyi Raydium ile birlikte kutluyor. 2 haftalık bir promosyon döneminde RAY havuzlarının verimini artırmak için birlikte çalışıyor. Kullanıcılar, hem RAY hem de proje token’larında İkili Verim (Dual Yield) kazanmak için RAY’i proje token’larıyla eşleştirebilir.

Serum (SRM), Cope (COPE), Mercurial Finance (MER), Media Network (MEDIA), Solrise (SLRS), Synthetify (SNY), Only1 (LIKE) gibi birçok projenin katılım sağlayacağı bildirildi.

Bu etkinlik henüz Raydium tarafından başlatılmamış olsa da yakın zamanda başlatılacağı bildirildi.

Daha fazla bilgi için Raydium’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Raydium (RAY) Nedir?

Raydium, likidite sağlayarak kazanç elde edebileceğiniz ve ayrıca alım satım yapabileceğiniz bir platformdur.  Solana (SOL) Blockchain’i üzerine kurulmuş ve merkeziyetsiz bir borsa olan Serum’un (SRM) altyapısından yararlanan, otomatik bir piyasa yapıcı protokolü yani AMM’dir. RAY de Raydium’un yerel hizmet token’ıdır.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version