Muhabbit

Ripple Moneygram Üzerindeki Hisselerini Sattı!

Ripple Moneygram

Ripple Labs, 2019 yılında yaptığı 15 milyon $ değerindeki MoneyGram yatırımını geçtiğimiz günlerde sattığını açıkladı.

Ripple Labs, 27 Kasım’dan 4 Aralık tarihinde kadar Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na başvurarak, MoneyGram’daki (MGI) 2.264.113 hissesini sattı. Satışların toplam fiyatı ise 15.303.792 $’a tekabül ediyor.

MoneyGram’ın hisse senedi değeri 1 Ekim’de 2.94 ABD $’ından 23 Kasım tarihinde 8.53 ABD $’ına kadar yükseldi. Ripple’ın satış haberinden sonra hisse senetleri 6.54 $’a kadar geriledi.

Moneygram ve Ripple arasındaki ortaklığın 2019 yılı boyunca genişlediğine dair duyurulara rağmen, iki şirket arasındaki ilişki bu yılın başlarında normal gibi görünüyordu. Bir Ripple yetkilisi, konu hakkında şunları söyledi:

Ripple, MoneyGram’ın dijital dönüşümünün gurur duyduğumuz bir ortağıdır. Bu, Ripple’ın MGI yatırımında bazı kazançlar elde etmek için yaptığı mantıklı finansal kararıdır ve hiçbir şekilde ortaklığımızın mevcut durumunun yansıması değildir.

Ripple, geçtiğimiz Haziran ayında MoneyGram’a büyük bir yatırım yaptığını duyurdu ve bu durum MoneyGram’ın ödemeleri hızlandırmak için xRapid teknolojisini kullanmasına ön ayak oldu.

Halen 48 milyar XRP’ye sahip olan Ripple, son birkaç yılını token ile olan ilişkisini azaltarak geçirdi. Ancak son fiyat artışları bu durumu değiştirebilir.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version