Muhabbit

Ripple Popülaritesi Tam Gaz Devam Ediyor!

Ripple davası sizce nasıl sonuçlanacak?

Ripple

Menkul Kıymetler Komisyonu ile devam eden yasal mücadelesine rağmen Ripple, ilk çeyrek için XRP satışlarında %97’lik bir artış bildirdi.

Ripple, 6 Mayıs’ta birinci çeyrek raporunu yayınladı ve toplam net satışının 2020’nin 4. çeyreğinde 76.27 milyon $’dan, 150 milyon $’a çıktığını açıkladı.

Ripple, satışlardaki artışın RippleNet’in hizmeti ODL’e olan talep artışından kaynaklandığını belirtti:

XRP satışlarındaki artış, ODL müşterilerinin katılımına bağlanabilir. Ripple, bir yıldan uzun bir süredir planlı bir satış yapmadı.

Firmaya göre, Ripple, belirli müşterilerin ODL deneyimini iyileştirmek, ön finansman ihtiyacını ortadan kaldırmak ve anında küresel ödemeleri mümkün kılmak için ODL’yi desteklemek amacıyla satış yapmaya devam etti.

Bu arada elde ettiğimiz bilgilere göre, Ripple’ın toplam satışları global XRP hacminin sadece %0.07’sini oluşturuyor.

Ripple’ın satış raporları.

Ripple Şirketine Göre RippleNet Müşterileri Üç Saniye İçinde Transfer Yapabiliyor!

Ripple’a göre ODL, RippleNet müşterilerinin XRP ile üç saniye içinde uluslararası para birimlerine dönüştürülebiliyor. Bunun yanı sıra ODL, kişilerin ve kurumların likidite elde etmesini sağlayarak uluslararası ödemeler için yardımcı oluyor.

Şirket ayrıca çeyrek boyunca, üç milyar XRP’nin dolaşıma çıkarıldığını, ancak 2.7 milyar XRP’nin yeni sözleşmeler ile kilitlendiğini bildirdi.

Bazı kişiler, XRP’nin son zamanlarda yeniden canlanmasını, Ripple şirketinin ODL hizmetini Güneydoğu Asya’ya genişletmek için satın aldığı sınır ötesi ödeme şirketi Tranglo’nun hisselerini satın almasına bağlıyor.

Crypto Vallet Association’ın sunucusu ve Storm Partners’ın yöneticisi Sheraz Ahmed, 9 Nisan’da şunları söylemişti:

XRP’nin yükselişi, Ripple’ın Asya’nın önde gelen şirketlerinden Trangalo ile yaptığı ortaklıktan besleniyor. Ortaklık, Ripple’ı şüphesiz bir şekilde Asya pazarına tanıtacak.

Ek olarak, 1 milyon ila 10 milyon XRP’ye sahip cüzdanlar, dördüncü çeyrekte 1.125’ten 1.196’ya yükselerek %6.3 arttı.

CoinGecko’dan aldığımız verilere göre, Ripple şirketinin yerel tokenı XRP’nin fiyatı, son 12 ayda %648 oranında artış gösterdi. Frost Brown Todd’da bir avukat olan John Wagster, 18 Nisan tarihinde yaptığı konuşmada, XRP’nin yükselişini genel olarak kripto piyasalarındaki yükselişe bağladı.

Son 24 saatte 14 milyar $’dan daha fazla XRP ticareti yapıldı ve şu anda 73 milyar $’lık piyasa değerine sahip olan XRP, 1.63 $’lık fiyata sahip.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version