Muhabbit

Serum SRM Fiyat Analizi 21.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Serum’u inceliyoruz. Serum grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

SRM Fiyat Analizi 1

SRM Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bu akşam normalde analizini yaptığım coinlerin dışına çıkıp Serum (SRM)’a ait fiyat grafiğine bakacağız. Piyasanın değişmesi ve bazı coinlerin daha popüler hale gelmesi ile beraber analizlerini yaptığımız coinlerin listesini genişletme kararı aldık. Şimdi analiz kısmımıza geçelim.

SRM Fiyat 21 Eylül 2022

Serum son zamanlarda 1 dolar seviyesinin altında seyretmekte ve 0,73 dolar desteğini test etmekte. Yazıyı hazırladığım sırada 0,77 dolar bölgesinden işlem görüyor.

SRM Grafik 21 Eylül 2022

Serum SRM fiyat grafiği 21.09.2022. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında listeli süresiz Serum kontratına ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman diliminde ve TradingView’den temin edilmiştir.

SRM Analiz 21 Eylül 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Serum grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Aslında boğa zamanında Serumda 7 ila 10 dolar arasında destek ve direnç çiziyorduk. Hatta fiyat 10 doların da üzerine çıkmıştı. Ama ayı piyasasıyla beraber fiyat 1 dolar seviyesinin de altına düştüğünü görmekteyiz.

Grafikte şu an oluşan bir formasyon yok. Hemen şunu da belirteyim, grafikteki yapı (haziran ayından sonraki kısım) Omuz Baş Omuz (OBO) formasyonu andırıyor. Ancak sadece andırıyor, buraya kesinlikle OBO formasyonu diyemeyiz.

Şimdi fiyat hareketinin genel yapısına baktığımızda, fiyatta oluşan tepelerin hep bir öncekinden daha düşük olduğunu görmekteyiz. Zaten bu ayı piyasasının tipik bir özelliğidir. Ancak fiyattaki dip bölgelerinin 0,73 dolar bölgesindeki desteğinden tepki aldığını görmekteyiz. Yani bu bölgede alıcılar satıcılara karşı koyabiliyor. Bu bizim için güzel bir veri, eğer fiyat buradan aldığı güç ile birlikte yüksek tepeler yapmaya başlarsa yükselen trend için harika olacaktır.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Ethereum analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde SRM/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version