Muhabbit

Tenis Yıldızı Naomi Osaka, NFT Koleksiyonu Çıkaracak!

Tenis yıldızı Naomi Osaka’nın kripto para birimlerine ve NFT’lere olan ilgisi devam ediyor!

NFT

NFT Muhabbit

Tenis yıldızı Naomi Osaka, kripto para birimi ve NFT’lerdeki potansiyeli fark etmiş gözüküyor. Dört kez Grand Slam şampiyonu olan Osaka, Tom Brady’nin NFT platformu olan Autograph’de bu hafta ikinci NFT koleksiyonunu yayınladı.

NAOMI OSAKA TWITTER

Osaka, sosyal medyada Dogecoin hakkında yazılan çok şey olduğunu fark ettikten sonra menajeri ile kripto para birimleri hakkında görüşmeler yapmaya başladı.

Japonya’nın önde gelen tenisçilerinden biri olan Naomi Osaka, öncelikle Elon Musk tarafından desteklenen Dogecoin (DOGE) “hype”ını fark ettikten sonra kripto para birimlerine yatırım yapmayı ve yaptığı yatırımları çeşitlendirmeyi düşünmeye başladı.

Yakın tarihli bir Bloomberg röportajında ​​Osaka, Dogecoin hakkında bazı okumalar yaptıktan sonra menajeri ile kripto para birimleri hakkında görüştüğünü açıkladı.

Yıldız tenis oyuncusu, temsilcisiyle kripto paralar konusunda konuşmadan çok önce, Twitter’ın kripto paralara yapılan yatırımları çok etkilediğini farkettiğini söyledi. DogeCoin’in de buna çok iyi bir örnek olduğunu söyledi. Ayrıca DogeCoin’i yatırımlara olan ilgisinin birincil kaynağı olarak nitelendirdi. Osaka’nın kripto paralara olan ilgisinde DOGE’nin büyük bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz.

Osaka, ABD Açık turnuvası başlamadan önce bir NFT koleksiyonu başlatarak, takas edilemeyen token (NFT) alanına da katılmış oldu.

Osaka Daha Önce de NFT Çıkarmıştı!

Nisan ayında Osaka, kız kardeşi Mari Osaka ile birlikte toplamda yaklaşık 600,000 dolara satılan altı parçalı “1-of-1 NFT” koleksiyonunu piyasaya sürdü. Koleksiyonun içinde olan bir NFT 200,200 dolara satıldı. Şimdilik profesyonel bir tenisçi tarafından satılan en pahalı NFT olarak duruyor.

NFT’ye sürekli ilgi gösteren bir diğer spor da futbol. Son zamanlarda Paris Saint-Germain futbol takımı, efsanevi oyuncu Lionel Messi’nin kulübe katılmasından sonra çıkan PSG taraftar “token”larını piyasaya sürdü. Messi’nin iki yıllık PSG sözleşmesinin de ödemesi PSG token’ları ile yapıldı.

Spora ek olarak, Budweiser ve Visa gibi büyük markalar kendi “token”larını oluşturmak yerine NFT almaya başladılar. NFT’ler için ölçeklenebilir yapay zeka altyapısı oluşturmaya yatırım yapan Mark Cuban gibi üst düzey girişimciler de kripto para piyasasına adım atmış oldu.

Kings of Leon gibi ana akım müzisyenler de NFT tabanlı albümlerin satışına dahil oldu. Kings of Leon, NFT tabanlı albümünden 2 milyon doların üzerinde satış elde etti. Linkin Park’tan Mike Shinoda, NFT olarak bir single yayınlayan ilk büyük plak sanatçılarından biri oldu.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version