Muhabbit

THETA En Değerli 10 Kripto Para Birimi Listesine Girdi!

THETA, yükselişini sürdürüyor!

Theta

Theta Network‘ün yerel tokeni THETA, piyasa değerine göre en değerli ilk 10 kripto para birimi listesine adını yazdırmış durumda!

CoinMarketCap’ten elde edilen bilgilere göre, THETA, Chainlink’in yerel tokeni LINK‘i 12.1 milyar $’lık piyasa değeri ile geride bırakarak 10. sıraya yerleşti. An itibarıyla LINK’in piyasa değeri 11.3 milyar $ civarında.

Theta Network’ün ve Chainlink’in Piyasa Değeri. Kaynak: CoinMarketCap

THETA, son zamanlarda büyük bir değer artışı yaşadı ve son 7 gün içinde %70’lere varan bir performans sergiledi. TradingView’dan edindiğimiz bilgilere göre token, son 24 saatte %21’lik bir artış göstererek 12.13 $’dan işlem görmekte. 2021 yılında istikrarlı bir performans sergileyen token, Bitcoin‘in 2020 sonu yükselişinden çok daha iyi performans göstermiş durumda.

THETA’nın 90 Günlük Fiyat Grafiği.

THETA’nın bu duruma gelmesi, popüler altcoin Bitcoin Cash‘in Mart ayının başlarında ilk 10 listesinden aşağı düşmesinden hemen sonra yaşandı.

THETA’nın tüm zamanların en yüksek değeri çıkması, 16 Mart tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’nden merkezi olmayan blockchain tabanlı video ve veri teslimi tasarımlarına ilişkin ikinci patentini almasından kısa bir süre sonra geldi.

Bununla beraber Theta Network, Google, Samsung ve Sony gibi Fortune Global 500 firmalarının yanı sıra Binance, Blockchain.com ve Gumi gibi büyük endüstri şirketleri ile iş birliği yaparak aktif olarak büyümeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Theta Labs, 2017 yılında sanal gerçeklik yayın şirketi Sliver.tv’nin bir yan kuruluşu olarak kurulmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version