Muhabbit

TIME Magazine, ApeCoin İle Ödeme Almaya Hazırlanıyor!

TIME Magazine, ApeCoin ile ödeme almak için kollarını sıvadı.

Geçtiğimiz hafta Bored Ape Yacht Club’ın geliştiricileri tarafından piyasaya sürülen Ethereum tabanlı ApeCoin, kısa sürede büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşmayı başardı.

Dünyaca ünlü TIME Magazine ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanların en popüler altcoinlerinden biri olan APECoin ile ödeme almaya başlayacaklarını kamuoyuna duyurdu.

Milyonlarca abonesi bulunan popüler dergi, 2021 yılının Nisan ayında yaptığı açıklamada, derginin abonelik ücretlerinde kripto para birimlerini kabul ettiklerini duyurmuştu.

TIME Magazine, Popüler Kapaklarını NFT Formatında Satışa Çıkarmıştı!

Kripto para dünyasının tüm teknolojik faaliyetlerinden yararlanan TIME Magazine, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz 2021 yılında da NFT dünyası için büyük bir adım atmıştı. Dergi şu zamana kadar çıkarmış olduğu yayınlarının, akıllarda yer etmiş kapak fotoğraflarını NFT şeklinde satışa sunarak, uzun süre kamuoyunun gündeminde kalmayı başarmıştı.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

TIME Magazine, Yılın Kişisi Olarak Elon Musk’ı Seçmişti!

Amerika’da haftalık yayın yapan ünlü TIME Magazine’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılın Kişisi” anketinde 2021 yılının kazananı Elon Musk olmuştu. Dergi anket sonucunda, 2021 yılının aralık ayı sayısında Tesla şirketinin Ceo’su Elon Musk’ı, yılın kişisi olarak ilan etmişti.

Dünyaca Ünlü TIME Magazine’in Bu Ayki Kapağı Vitalik Buterin!

Vitalik Buterin Muhabbit

Ethereum kurucularından Vitalik Buterin, geçtiğimiz günlerde TIME dergisine verdiği röportajda kurucu ortakları hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Buterin verdiği bu röportaj ile TIME Magazine’in, bu ayki sayısının kapağını süsleyen kişi oldu.

ApeCoin Nedir?

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkeziyetsiz yapısını güçlendirmek amacıyla oluşturulmuş bir tokendır. APE ekosistemi ise Ethereum blok zincirinde bulunan ve en popüler NFT koleksiyonlardan biri olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluğunu içermektedir. Piyasaya sürüldüğü günden itibaren kripto para piyasasında gündem olmayı başaran ApeCoin, CMC verilerine göre şu anda (21 Mart 2022/16:08) 10,38 dolardan işlem görmektedir.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version