Muhabbit

Vitalik Buterin Coronavirüs Kapmış Olabilir!

3-5 Mart 2020 tarihlerinde paris’te yapılan ethereum topluluk konferansı sonrası koronavirüs vakaları ortaya çıktı. Vitalin ise yüksek ateşi olduğunu belirtmiş.

ethereum 2.0 vitalik buterin

Çin’in wuhan kentinde tam da çin yeni yıl tatilinde insanlar dünyanın dört bir yanına seyahat ederken ortaya çıkan koronavirüs, son hızda yayılmaya devam ediyor.

Virüsün bu kadar hızlı yayılmasının ana sebebi insanların gereken önemi göstermeyip dışarı çıkmaları ve 14 kurala uymamaları. Düne kadar Çin’in ardından koronavirüs’ün en hızlı yayıldığı ülke koronavirüsü önemsemeden her türlü sportif ve sanatsal faaliyetlere akın eden İtalya idi.

Fakat bugün koronavirüs haritasına baktığımızda Fransa’daki onaylanmış koronavirüs vakalarının ani artış gösterdiğini görüyoruz. An itibariyle tam 3.667 onaylanmış vaka ile Fransa şimdiden adını 7.sıraya yazdırmış durumda.

Ethereum Konferanslarında Koronavirüs Salgını

Fransa’da görülen artış sonrasında Ethereum topluluğunda mart ayının başında yaptıkları toplantılar yüzünden ufak bir panik ortamı oluştu. An itibariyle online bir google tablosu oluşturuldu ve topluluk etkinliklerine katılan herkes bu tabloya ekleme yapabiliyor.

Ethereum Topluluğu Tarafından Oluşturulan Online Tablo

Tabloya baktığımızda etkinliklere katılan tam 8 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını görüyoruz. Bu kişiler yüksek ateş, öksürük, halsizlik, kas ağrısı gibi hafif belirtiler ile test yaptırıp pozitif sonuç alanlar. Bunların yanında test yaptıran 3 kişinin sonucu negatif çıkmış ve 4 kişi de sonuç bekliyor.

Vitalik Buterin Koronavirüs Olabilir Mi?

Tabloda Vitalik Buterin‘in 6 mart’ta telegram üzerinden ateşinin çıktığını söylediği yazıyor. Şimdilik yeni bir güncelleme yapılmamış olsa da topluluk tabloya etkinlik yeri,saati, etkinlikte sunulan yiyecek & içecekler gibi detayları eklemeye devam ediyor.

Güncel Etkinlik ve İstatistik Tablosu

Koronavirüs salgınının Avrupa’da olduğunu bildikleri halde bir hafta boyunca hız kesmeden meetup yapan ethereum topluluğuna geçmiş olsun diyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Son Yazılar

Exit mobile version