Muhabbit

Volkswagen’den Metaverse Hamlesi!

Volkswagen Güney Afrika, yeni Polo IQ.DRIVE modelinin tanıtımını yapmak için ‘metaverse’ dünyasının kapılarını araladı.

Volkswagen Güney Afrika, yeni Polo IQ.DRIVE modelinin tanıtımını yapmak için ‘metaverse’ kampanyası olarak “Hazine avını” başlattığını duyurdu. Alman otomotiv devi bu metaverse hamlesi ile yeni modelinin güvenlik ve yapay zeka özelliklerini ön plana çıkarmayı planlıyor.

Yeni reklam tanımıyla metaverse dünyasına hızlı bir giriş yapan Volkswagen, izleyicilere sadece reklamı izletmekle kalmayıp, aynı zamanda kendilerini hazine avı yarışının içinde bulacağı bir serüven yaşatacak.

Yeni reklam filmini YouTube üzerinden paylaşan Volkswagen şu açıklamalarda bulundu:

Yeni reklamımız sadece izlenebilir değil, aynı zamanda oynanabilir. Yeni Polo’nun ezber bozan gelişini kutlamak için, reklamın içine NFT’leri gizledik. NFT’leri bulursanız, onları saklayabilir ve metaverse dünyalarınız için ganimet elde edebilirsiniz.

Metaverse dünyasında hikaye anlatımıyla NFT’lerin yer alacağı tanıtım kampanyası, şimdiden gündemde yankı uyandırmayı başardı.

Volkswagen Pazarlama Müdürü Bridget Harpur, konuyla alakalı şu açıklamalarda bulundu:

Oyunlaştırılmış tanıtım kampanyası gerçekleştireceğimiz için çok mutluyuz. Kampanya Volkswagen ve marka müşterilerini yeni bir dünya keşfine hazırlayacak. Tanıtımımız hem izlenebilir hem de oynanabilir bir etkinlik olacak.

Bridget Harpur

Volkswagen’den Hazine Avı Etkinliği!

Game On

Oyun dünyasını gerçek hayata entegre eden “Game On”, takipçileri tarafından gizli NFT’leri bulmaya yönelik hazine avı kampanyası başlatıyor. Hazine avının kazananları, Volkswagen Advanced Driving Academy’den sanal ödülleri kazanma şansı bulacak. Verilecek olan ödüllerin içerisinde ise PlayStation 5 ve çeşitli sanal ödüller de yer alıyor.

Mzansiverse Adlı 100 NFT’den Birini Bulmalısınız!

Güney Afrika pazarını hedefleyen hazine avı, popüler Johannesburg sokaklarında gerçekleşiyor. Bir Volkswagen NFT hazine avcısı olarak, Mzansiverse adlı 100 NFT’den birini arıyor olacaksınız. Bu ilginç deneyim, Volkswagen Güney Afrika’nın bu sektörde attığı ilk adım olarak da ön plana çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version