Muhabbit

Youtuber Logan Paul ve Coffeezilla Arasındaki Kripto Para Savaşında Sona Gelindi

Coffeezilla’nın Logan Paul’un kripto para oyunu CryptoZoo’ya dolandırıcılık demesiyle başlayan “Youtuber savaşı”nda sona gelindi.

Logan-paul-Web-3 (1)

Youtuber Coffeezilla’nın Logan Paul’un kripto para oyunu CryptoZoo’ya dolandırıcılık demesiyle başlayan “Youtuberlar’ın savaşı”nda sona gelindi. Paul, Coffeezilla’yı dava etmeyeceğini belirtti.  

Kendini “internet detektifi” olarak tanımlayan Stephen Findeisen olarak da bilinen Coffeezilla ile online bir atışma içerisine giren Paul, yasal tehditlerini geri çekmekle kalmadı, aynı zamanda geçtiğimiz hafta yüklediği tartışmalara konu olan “cevap” videosunu da kaldırdı.

Logan beni aradı,” sözleriyle ikilinin arasındaki buzların eridiğinin işaretini veren Findeisen, sözlerine şöyle devam etti: “Logan, iki cevap videosunu da sileceğini, dava tehditlerini de geri çekeceğini söyledi.”

“Manasız davasını geri çektiği için mutluyum, ama bundan sonraki aşamalar çok daha önemli. Burada yapılması doğru olan şey etkilenen mağdurlara GERİ ÖDEME yapılması. Tüm bu meselenin odak noktası her zaman buydu.”

Geçtiğimiz hafta Paul, Findeisen’in CryptoZoo’yu ele alan 3 bölümlü video serisine yanıt vermiş, böylece tüm bu tartışma meydana gelmişti. CryptoZoo, Paul’un çoktan unutulmuş kripto para oyunu olarak biliniyor.

Halihazırda tartışmalara konu olan bir Youtuber ve WWE dövüşçüsü olan Paul da konuya dair yaptığı bir Discord açıklamasında “savaşının” Coffeezilla ile olmadığını dile getirdi.

Sildiği cevap videosunun aceleye geldiğini ve esas soruna değinmekte yetersiz kaldığını söyleyen Paul, yakın gelecekte sorumluluğu üstleneceğini, özür dileyeceğini ve belirli bir planla ortaya çıkacağını belirtti.

Paul, sildiği videosunda “CryptoZoo yolda” çıkışında bulunmuş, ancak bu hayalin nerede, ne zaman, nasıl gerçekleşeceğine dair ayrıntıları atlamıştı.

Her ne kadar Paul sorumluluğu üstlenmenin önemini kavramış gibi dursa da, kendisi ya da avukatları böyle bir itibar zedelenmesi davasına girişmeleri durumunda başka kişilerden de benzer çıkışlarla karşılaşmaları ihtimaline karşı geri adım atmış olabilirler.

Daha önce konuya dair açıklamalar yapan avukat Andrew Rossow’a göre ünlü bir ismin herhangi bir karalama davasını kazanabilmesi için dava ettiği kişinin kötü niyetle hareket ettiğini ispat etmesi gerek, nitekim bu da ispatlaması kolay bir şey değil.

Youtuber Logan Paul’a Yeni Dava Şoku!

Paul yasal tehditlerini geri çekmiş olsa da, tüm bu CryptoZoo tartışması bir başka davaya sebebiyet vermiş gibi duruyor. Coffeezilla video üçlemesinde CryptoZoo geliştiricisi Zach Kelling ile görüşmüş, ancak ismini gizli tutmuştu. Paul ise cevap videosunda Kelling’in ismini zikrederek bir dava riskini doğurmuş oldu. Linkedin üzerinden Paul’un videosuna cevap veren Kelling, videoyu “kişisel bir saldırı” olarak yorumladı ve Paul’un adını karalamaya çabaladığını iddia etti.

İlginizi çekebilir: Apple Pay İle Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

Kelling, daha önce konuya dair yaptığı bir açıklamada hala CryptoZoo projesinden alacaklı olduğunu belirtmişti.

“Logan bana ödeme yaparsa oyunu piyasaya sürerim. Kendisin bağlı. Ancak şimdilik hepimiz dolandırılmışa benziyoruz.”

Kelling ayrıca avukatlarının Paul’un iddialarına direkt olarak cevap vereceğinin de altını çizdi.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version