Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70681.09
1.08%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3580
0.34%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $54.54
-0.44%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $589.6
2.20%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Bitcoin’in Piyasa Değeri Tencent’i Geçti!

Sırada Google var!

Clock
Paylaş
Bitcoin’in Piyasa Değeri Tencent’i Geçti!

AssetDash’ten edindiğimiz bilgilere göre, Bitcoin’in 1 trilyon $’lık piyasa değeri Çinli dev Tencent’i geride bıraktı!

Kripto para alanındaki lider birim, AssetDash’in dünya çapındaki en yüksek piyasa değerine sahip şirketleri sıralamasında 6. sıraya oturdu. Resmi olarak Alphabet olarak bilinen Google, yayın sırasında 1.4 trilyon $’lık bir piyasa değeri ile 5.lik koltuğunda.

728×90 muhabbit - Bitcoin'in Piyasa Değeri Tencent'i Geçti!300x250 muhabbit - Bitcoin'in Piyasa Değeri Tencent'i Geçti!

CoinSmart’ın kurucu ortağı ve CEO’su Justin Hartzman, “Bitcoin, tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştıktan sonra, Çinli teknoloji devi Tencent’i geride bırakarak, halka açık şirketler arasında en değerli 6. varlık oldu.” dedi.

Bu durum, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine olan artan ilgiyi ve güveni simgeliyor. Birçok analist, artan güven ilişkisine dayanarak Bitcoin’in 100.000 $’ı geçeceğini söylüyor.

image 1 1067x600 - Bitcoin'in Piyasa Değeri Tencent'i Geçti!
Piyasa değerine göre en değerli şirketler.

Ekim ayında Bitcoin, PayPal’ı geride bırakarak 240 milyar $’lık piyasa değeri ile liderlik tablosunda 21. sırayı almıştı. Kripto para o zamandan bu yana önemli bir ölçüde büyümüş gibi görünüyor. Bitcoin, daha önce de piyasa değeri açısından Tencent’i geçmişti, fakat piyasanın dengeleri sürekli değişiyor.

Lider kripto para birimi, 2020 yılının Mart ayında salgın dolayısıyla yaşadığı çöküşte 3.600 $’a kadar gerilemişti. Bu düşüşten sonrası ise Bitcoin için tam anlamıyla rüya gibiydi. 2020’nin ikinci yarısında, kripto paralara olan ilgi arttı ve bir dizi büyük finansal kuruluş Bitcoin alımlarına başladı.

Sizce Bitcoin’in piyasa değeri artış göstermeye devam edecek mi?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar