Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63464.01
0.30%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3173.61
-3.22%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $34.71
1.25%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $591.9
-1.55%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BITCOIN

Meitu Artık 100 Milyon $’lık BTC’ye Sahip!

Meitu kripto paralara alıştı!

Clock
Paylaş
Meitu Artık 100 Milyon $’lık BTC’ye Sahip!

Hong-Kong menşeli teknoloji şirketi Meitu, 8 Nisan tarihinde 10 milyon $’lık BTC satın aldığını açıklamasının ardından, kripto varlıklarının toplam değerini yaklaşık 100 milyon $’a çıkardı.

Meitu Inc.’in tamamına sahip olduğu Hong-Kong iştiraki Meitu HK, 175.67 BTC’yi 10 milyon $’a satın almıştı. Aktarılanlara göre bu satın alım, açık piyasadaki spot fiyatlar üzerinden, şirketin mevcut nakit rezervleri ile yapılmış.

728×90 muhabbit - Meitu Artık 100 Milyon $'lık BTC'ye Sahip!300x250 muhabbit - Meitu Artık 100 Milyon $'lık BTC'ye Sahip!

Geçtiğimiz ay Meitu, Bitcoin ve Ether (ETH) olarak 90 milyon $’lık kripto para birimi satın almıştı. Geçen gün yapılan son satın alımının öncesinde, firma 49.5 milyon $ değerinde BTC ve 50.5 milyon $ değerinde Ethereum satın almış.

Firma daha önce ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in yardımı olmadan alım yapmacağından bahsetmişti. Fakat en son açıklamalarda Coinbase’den bahsedilmedi. Bildiğiniz gibi borsa, geçmiş zamanlarda MicroStrategy gibi diğer kurumsal kuruluşların yatırımlarını idare etmekten sorumluydu.

Dijital varlıklara yatırım yapmasının ardından Meitu’dan şu açıklama geldi:

Yönetim kurulumuz, mobil internetin, PC internetini ve diğer birçok çevrimdışı sektörü kesintiye uğratmasına benzer bir şekilde, blockchain teknolojisinin de hem mevcut finans hem de teknoloji endüstrilerinin önüne geçme potansiyeline sahip olduğu görüşündedir.

Görünüşe göre Meitu, Bitcoin’in sınırlı arzından etkilenmiş ve bu yüzden kripto parayı uygun bir değer deposu olarak görüyor.

Bu özellikler, Bitcoin’i potansiyel bir şekilde altın, değerli madenler ve emlak gibi alternatif yatırımlardan daha üstün bir varlık haline getirebilir.

Bildiğiniz gibi Çin’de halka açık şirketler, kripto para birimi yatırımları yaparken dikkatli adımlar atmak zorunda. Çin, kripto para birimlerini emtia olarak kabul etmeye başladı ancak henüz kullanım alanı olarak çok kısıtlı.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar