Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $64621.86
4.89%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3086.43
2.77%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $35.19
2.59%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $558
3.01%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

PrimeXBT Kullanıcılarına Yeni Ürününü Sundu!

PrimeXBT yeni güncellemesiyle, kullanıcılarına kripto paradan kripto paraya ticaret işlemlerini aktif hale getirdi.

Clock
Paylaş
PrimeXBT Kullanıcılarına Yeni Ürününü Sundu!

Bildiğiniz gibi PrimeXBT kullanıcılarına Covesting copy trading (Takip ettiğiniz kullanıcının işlemlerini birebir takip etmek.) işlemlerini sunmasıyla tanınan bir ticaret platformudur.

Platform kuruluşundan bu yana, kullanıcı arayüzünde ve kullanıcı deneyiminde önemli güncellemeleri yakın bir zamanda gerçekleştirdi.

728×90 muhabbit - PrimeXBT Kullanıcılarına Yeni Ürününü Sundu!300x250 muhabbit - PrimeXBT Kullanıcılarına Yeni Ürününü Sundu!

Bu güncellemeler ile gelen özellikler arasında temel marj hesabı birimlerinin BTC’den, ETH, USDC ve USDT’ye genişlemesi, öne çıkan önemli detaylardandı.

Şimdi ise PrimeXBT, yeni varlıklarla ilgili daha fazla çözüm sunmak için kullanıcılarına kriptodan kriptoya işlem yapmalarına olanak sağlıyor.

PrimeXBT V2.0 güncellemesi ile beraber, büyük bir görsel revizyon ve marj hesabı bakiyeleri ile ilgili olarak en kritik hesap metriklerinin tümünün anlık görüntüsünü sağlayan tamamen yeni bir ana hesap göstergesi eklendi.

Ayrıca şirket, “Fonlarım” sekmesindeki gösterge panelinde bir “Borsa” sekmesi eklendi. Kullanıcılar daha sonra seçili kripto para birimleri ile istedikleri işlemi yapabilirler.

Bu arada, kullanıcıların yaptıkları bütün işlemler, vergi ve muhasebe ihtiyacını karşılamak amacıyla diğer transferler ve işlemler ile birlikte kayıt altına alınır.

Kripto Paradan Kripto Paraya İşlemler Neden Mantıklıdır?

Yeni işlev, kullanıcılar için çeşitli avantajlara sahiptir. Örneğin piyasanın düşüş eğilim sırasında BTC veya ETH’den stablecoinlere geçiş yapmak, sermayenizi korumanıza yardımcı olabilir. Bununla beraber, yatırımcılar için bu durumun tam tersi de geçerli olabilir.

PrimeXBT’nin kullanıcı odaklı yaklaşımının sonucunda şirket, kullanıcılara para birimlerini istedikleri gibi kullanmaları konusunda esneklik sağlıyor.

Ayrıca PrimeXBT, yerleşik teknik analiz yazılımı, eşler arası “Copy Trade” topluluğu, gelişmiş emir türleri, forex, kripto para, emtia ve hisse senedi endekslerinde 50’den fazla enstrümana sahiptir.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar