Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63480.13
3.13%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3068.82
2.18%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $34.96
2.91%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $551.5
2.59%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

NE OLDU

Huobi, Çin’deki Kullanıcıların Türev Ticareti Yapmasını Yasakladı!

Huobi, kullanıcı sözleşmesinde yaptığı güncelleme ile Çin’de ikamet eden kullanıcılarının türev işlemi yapmasını engelledi.

Clock
Paylaş
Huobi, Çin’deki Kullanıcıların Türev Ticareti Yapmasını Yasakladı!

Önde gelen kripto para borsası Huobi, güncellenmiş Kullanıcı Sözleşmesine göre artık Çin’deki kullanıcıların türev ticareti yapmasına izin vermeyeceğini açıkladı. Ayrıca Çin’deki yeni kullanıcıların türev ürünlere erişmesi de engellendi.

Alınan bu karar ile borsa, Kullanıcı Sözleşmesini güncelleyerek türev alım satım hizmetlerini kullanmak için Çin’i yasaklanmış yargı bölgeleri listesine eklemiş oldu. Ancak Çinli kullanıcılar borsaya erişmeye ve spot ticaret için işlem yapmaya devam edebilecekler.

728×90 muhabbit - Huobi, Çin'deki Kullanıcıların Türev Ticareti Yapmasını Yasakladı!300x250 muhabbit - Huobi, Çin'deki Kullanıcıların Türev Ticareti Yapmasını Yasakladı!
Adsiz 11 652x600 - Huobi, Çin'deki Kullanıcıların Türev Ticareti Yapmasını Yasakladı!
Huobi Kullanıcı Sözleşmesi

Huobi tarafından alınan bu karar, borsanın Çin’deki kullanıcılara sunulan kaldıraç miktarını kısa bir süre önce azaltmasından sadece birkaç gün sonra geldi. Bilindiği üzere kripto para borsası Huobi, düzenleyici endişeler nedeniyle ülkedeki müşterilerin kullanabileceği maksimum kaldıraç oranını 125 kattan 5 kata düşürmüştü.

Son zamanlarda Çin, genel olarak kripto para birimleri konusunda yaptığı açıklamalar ve attığı adımlar ile baskılarına devam ediyor. Özellikle ülkedeki Bitcoin madencilerine odaklı olan bu baskılar, birçok madencinin başka yerlere taşınmasına neden oldu. Bu gelişmeler ile birlikte, Bitcoin’in hash oranı da yaklaşık %50 düştü. Bunun yanında Çinli müşterilere hizmet veren birçok madencilik havuzu da hash oranında da büyük düşüşler yaşamaya devam ediyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar