Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $61712.12
-1.19%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3047.44
-4.20%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $33.48
0.66%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $581.4
-0.94%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ÖNE ÇIKAN

Soldate’den Yeni Stratejik Ortaklıklar!

SolDate, M3 Capital ve All-Art ile yeni ortaklıklar kurdu!

Clock
Paylaş
Soldate’den Yeni Stratejik Ortaklıklar!

SolDate, M3 Capital ve All-Art ile yeni ortaklıklar kurdu. Çevrim içi tanışma platformu olan Soldate’in, mobil uygulaması ve IDO satışı önümüzdeki aylarda gerçekleşecek. Soldate’in mobil uygulaması ve DATE “token”ı en çok merak edilen konulardan biri.

728×90 muhabbit - Soldate'den Yeni Stratejik Ortaklıklar!300x250 muhabbit - Soldate'den Yeni Stratejik Ortaklıklar!

Bununla birlikte Orta Asya ve Avrupa pazarlarından yararlanmak isteyen Soldate, M3 Capital‘le anlaşma sağladı. Aynı zamanda NFT pazarında da aktif olmak isteyen Soldate, All-Art ile de anlaştı.

Soldate All-Art Ortaklığı

SolDate, kullanıcılarına piyasadaki en popüler NFT’lere sorunsuz erişim sağlamak için, Avrupa’nın önde gelen NFT protokollerinden biri olan All-Art ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla kullanıcılar, All-Art’ın NFT’lerine doğrudan SolDate platformu üzerinden erişebilecek.

Bunun dışında All-Art, sanat eserlerinin değiştirilebilir ve maddi değere sahip likit bir varlık sınıfı olması gerektiğine inanan bir vizyona sahip.

SolDate platformunda kullanıcılar, DATE “token”larını kullanarak yüksek değerli dijital sanat eserlerini satın alabilecekler.

Ayrıca All-Art, NFT’ler için heyecan verici bir likidite havuzuna sahiptir. NFT’lerden alım satım yapmak ve para kazanmak isteyen SolDate kullanıcıları, DATE “token”larını kullanarak kolayca yatırım yapabilir veya bir likidite sağlayıcısı olabilir.

Soldate M3 Capital Ortaklığı

SolDate, Orta Asya ve Avrupa pazarlarından yararlanmak için M3 Capital ile ortaklık kurdu. M3 Capital’den yatırım alan Soldate, yaklaşan büyük etkinliklerini iyi bir sermaye ile gerçekleştirmek istiyor.

M3 Capital, blok zinciri alanında yeni başlayan iyi projelere sermaye sağlar. Soldate; yaklaşan IDO’su, yakın zamanda sesini çok duyacağımız DATE “token” ve çıkacak olan mobil uygulamanın iyi pazarlanabilmesi için M3 Capital ile çalışacak.

Soldate ile M3 Capital’in yaptığı anlaşmaya göre M3 Capital, Orta Asya’da ve bazı gelişmekte olan Doğu Avrupa’da pazarlama yapmalarına yardımcı olmak için Soldate’e insan gücü ve finansal destek sağlayacak.

SolDate Türkiye Telegram grubu için tıklayınız..

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz…

Bu içerik sponsorludur.


Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar