Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $70888.18
1.95%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3581.4
2.05%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $54.46
1.34%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $587.1
0.02%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

BLOCKCHAIN

NFT Pazar Yeri OpenSea, Mobil Uygulamasını Duyurdu!

OpenSea platform kullanımını mobile de taşıdı.

Clock
Paylaş
NFT Pazar Yeri OpenSea, Mobil Uygulamasını Duyurdu!

OpenSea resmi YouTube kanalında yer alan bir gönderiye göre, NFT pazar yeri OpenSea, yakın zaman önce iOS ve Android kullanıcıları için bir mobil uygulama başlattı. 

728×90 muhabbit - NFT Pazar Yeri OpenSea, Mobil Uygulamasını Duyurdu!300x250 muhabbit - NFT Pazar Yeri OpenSea, Mobil Uygulamasını Duyurdu!

Yeni geliştirilen mobil uygulama, kullanıcıların OpenSea profillerine bağlanmalarına ve yeni eserler keşfetmelerine imkan tanıyacak. Ayrıca, kullanıcıların çalışmalarını favorilere kaydetmelerine ve NFT aramalarını kategori, ad, koleksiyon ve yaratıcı gibi kriterlere göre filtrelemelerine olanak tanıyor. 

Bu özelliklerin yanında kullanıcılar ayrıca, NFT koleksiyonlarının istatistiklerini görüntüleyebilecek ve özel sürümlere bağlantılar alabilecek.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir? 

OpenSea, yeni uygulamayı halihazırda daha popüler olan sosyal medya platformlarında, örneğin Twitter’da ve şu an için uygulamanın tam anlamıyla başlatılıp başlatılmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Konu hakkında herhangi bir bilgi vermeyen OpenSea, şu an için sessizliğini koruyor.

OpenSea’nin bir mobil uygulamayı piyasaya sürmesi ile ilgili ortaya çıkan bu yeni haber, pazar yerinin ürün başkanı Nate Chastain’in site üzerinde içeriden bilgi kullanarak ticaret yaptığı iddialarının ortaya çıkmasından sonra istifa etmesine kadar süren hareketli birkaç günün ardından gelmiş oldu.

OpenSea Hacimde Lider

Tüm bu gelişmelerin yanında, OpenSea, platform üzerinde hacim rekorları kırmaya devam ediyor. Örneğin geçtiğimiz ağustos ayında aylık işlem hacminde 1 milyar doları aşan ilk şirket olan OpenSea, şu anda elde edilen verilere göre eylül ayı NFT işlem hacminin ise büyük çoğunluğunu oluşturuyor. 

opensea - NFT Pazar Yeri OpenSea, Mobil Uygulamasını Duyurdu!
OpenSea

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar