Huobi Bitcoin Son Fiyatı
BTC $63657.05
0.97%
Huobi Ethereum Son Fiyatı
ETH $3082.8
-0.70%
Huobi Avalanche Son Fiyatı
AVAX $34.75
-1.19%
BNB Token Son Fiyatı
BNB $539.8
-2.70%
Binance Kayıt Ol

Muhabbit

ALTCOIN

Elon Musk, Dogecoin Ağındaki “Node”ların Önemini Vurguladı!

Elon Musk, Dogecoin topluluğunu kendi “node”larını çalıştırmasını istiyor!

Clock
Paylaş
Elon Musk, Dogecoin Ağındaki “Node”ların Önemini Vurguladı!

Tesla CEO’su Elon Musk, topluluk üyelerinin kendi düğümlerini çalıştırmasını isteyen Dogecoin’in kurucu ortağı olan Billy Markus’a Twitter üzerinden destek verdi.

728×90 muhabbit - Elon Musk, Dogecoin Ağındaki "Node"ların Önemini Vurguladı!300x250 muhabbit - Elon Musk, Dogecoin Ağındaki "Node"ların Önemini Vurguladı!
ELON MUSK TWITTER

Billy Markus “tweet”inde “node”ların öneminden ve eğer Dogecoin ağındaki doğrulayıcılar 1.14.4 güncellemesini yaparsa, ağdaki işlem ücretlerinde düşüş sağlanacağını ve kullanıcıların Dogecoin ağını kullanmak için motive olacağından söz ediyor.

Yeni güncellemeyle beraber Dogecoin “node”larının ayrı bir önem taşıdığını söyleyebiliriz. İşlemleri doğrulamak ve blok zincirini güncel tutmak için “node”ların çalışması ağ için önem arz eder.

Markus’un bugün attığı “tweet”e Elon Musk’tan yine destek geldi. Markus şakayla karışık “Dogecoin “node”u çalıştırmayan şeytandır” anlamına gelen bir “tweet” attı.

elon musk twıtter

Son zamanlarda Elon Musk şahsi olarak Dogecoin hakkında “tweet” atmıyor. Genellikle Elon Musk, Dogecoin hakkında yazılan “tweet”lere cevap veriyor. Acaba kendi “tweet”lerinin tekrardan önem kazanması için bilerek bu konuda “tweet” atmıyor olabilir mi? Elon Musk’ın ne yapacağını tahmin etmek gerçekten çok zor. Yakın zamanda Dogecoin, kendi ağını iyileştirdikten sonra Elon Musk, DOGE hakkında “tweet”ler atmaya başlayıp DOGE’nin fiyatını manipüle etmeye başlarsa bu olayın kimseye sürpriz olmayacağını söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir : Dogecoin Fiyat Analizi

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Paylaş

İlgili Başlıklar

Bu sayfada yer alan ilgili başlıkların kısayol başlıklar ve ilgili sayfalar